Τι λέει η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία

  09 May, 2018 ΚΟΣΜΟΣ
Τι λέει η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία

Μιλά για την κληρονομιά, τον 37χρονο δράστη και και τις σχέσεις της με τον άτυχο καρδιολόγο.

Δυο μήνες μετά την αποφυλάκιση της Βουλγάρας συζύγου του γιατρού η οποία είχε κατηγορηθεί για άμεση συνέργεια στο άγριο φονικό, οι συγγενείς του καρδιολόγου διόρισαν νέα δικηγόρο στην υπόθεση.

Στην πολύκροτη αυτή υπόθεση λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις…

Η δικηγόρος Κική Πακιρτζίδου ταξίδεψε στη Σητεία και επισκέφτηκε τον τόπο του εγκλήματος. Μίλησε με μάρτυρες που γνωρίζουν πολλά και ζητούν να καταθέσουν όσο ακόμα διαρκεί η συμπληρωματική κατάθεση.

Ο γιατρός το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν τη δολοφονία του φέρεται να είχε μπει σε μια διαδικασία επίλυσης των διαφορών με τη σύζυγό του. Οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, ενώ φέρεται να της είχε ζητήσει να γίνει τεστ DNA. Από τη μεριά της, τόσο η 38χρονη Βουλγάρα η οποία αποφυλακίστηκε για να είναι δίπλα στο παιδί της, όσο και η μητέρα της, δηλώνουν κατηγορηματικά ότι το παιδί είναι του 62χρονου καρδιολόγου, σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η 38χρονη Βουλγάρα για τη δολοφόνια του συζύγου της

Η 38χρονη σύζυγος του γιατρού που φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 37χρονο αστυνομικό αρκετό καιρό πριν το έγκλημα και να τον γνώριζε από το σχολείο

«Η σχέση μας με τον άντρα μου ήταν αρμονική. Ήμασταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Τα προβλήματα νομίζω ότι ξεκίνησαν λίγο αργότερα μετά τη γέννηση του παιδιού» είπε.

«Με τον 37χρονο είχαμε κοντινή φιλική σχέση. Μου ζητούσε να χωρίσω από τον σύζυγό μου. Ο άνδρας μου την ημέρα της δολοφονίας είχε τα γενέθλιά του. Έφυγε (από το σπίτι) και έστειλα μήνυμα στον 37χρονο ότι έφυγε και να με πάρει αργότερα τηλέφωνο. Αυτό ήταν όλο το μήνυμα. Για να βρεθούμε αργότερα. Είχε έρθει στο νησί για να με δει. Το γνώριζα ότι είχε έρθει από την προηγούμενη ημέρα».

Όσον αφορά στην κληρονομιά του δολοφονηθέντος, η ίδια ανέφερε:

«Δεν ξέρω πόσο μεγάλη ήταν η περιουσία του συζύγου μου. Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για την περιουσία του ούτε τον παντρεύτηκα για τα χρήματα. Προχώρησα στην αποποίηση της κληρονομιάς του γιατί η κληρονομιά αυτή είναι του παιδιού μου. Όλα είναι για το παιδί μας. Ποτέ δεν αμφισβήτησε ότι το παιδί ήταν δικό του».

Δείτε εδώ όσα είπε η 38χρονη Βουλγάρα για τη δολοφονία στα Πιλαλήματα Σητείας.

 

neakriti.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  09 May, 2018 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα