Ο πανελλαδικός χάρτης με τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ

  23 February, 2022 ΑΡΘΡΑ
Ο πανελλαδικός χάρτης με τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ

Με το βλέμμα στραμμένο στην ανάδειξη νέων στελεχών και στην αξιοποίησή τους στις μάχες της πρώτης γραμμής είναι η Χαριλάου Τρικούπη.

Το πρώτο βήμα γίνεται ήδη και αφορά τη στελέχωση των πυρήνων για την αυτοοργάνωση του ΠΑΣΟΚ σε κάθε δήμο της χώρας. Το δεύτερο και καθοριστικό παραπέμπει στην αναζήτηση υποψήφιων βουλευτών και στη συγκρότηση ισχυρών ψηφοδελτίων σε κάθε εκλογική περιφέρεια με «πυξίδα» την οδηγία της ηγεσίας για «ενότητα, ανανέωση και έμπρακτη στήριξη της απόφασης για την αυτόνομη πορεία του κόμματος». Το μεγάλο στοίχημα βέβαια είναι η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών. Εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις της Χαριλάου Τρικούπη με βάση τα τελευταία δημοσκοπικά στοιχεία, τότε το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό γύρω στο 14%-15% μπορεί να εκλέξει γύρω στους 50 βουλευτές. Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών στελεχών που εξετάζουν το ενδεχόμενο καθόδου ακόμη και σε δύσκολες περιοχές.

Ο αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ./ΠΑΣΟΚ έχει προϊδεάσει για ουσιαστική ανανέωση των ψηφοδελτίων με τη συμμετοχή περισσότερων εκπροσώπων από τις νεότερες γενιές καθώς και γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον έμπιστο και έμπειρο κ. Βαγγέλη Αργύρη που έχει αναλάβει επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, έχουν ξεκινήσει το σκανάρισμα προσώπων και άλλοι στενοί συνεργάτες του κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αναμένοντας προτάσεις και αυτοπροτάσεις (και μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας). Το τελικό σκανάρισμα θα κάνει επισήμως η Νομαρχιακή Επιτροπή που θα εκλεγεί σε κάθε περιοχή και η Κεντρική Επιτροπή.

Πού θα κατέβει, καταρχάς, ο ίδιος ο αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ.; Με δεδομένο ότι μπορεί να είναι υποψήφιος σε τρεις περιοχές και να επιλέξει στο τέλος έδρα, ακούγεται έντoνα ότι θα ξεκινήσει από τη… μάχη της Κρήτης, ως υποψήφιος στη γενέτειρά του στο Ηράκλειο. Δεν αποκλείεται να κατέβει επίσης στη Νότια Αθήνα, όπου εκλεγόταν και η Φώφη Γεννηματά, και στη Β’ Πειραιά, όπου παρατηρείται επιστροφή των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Α’ Αθήνας: Πρόκειται για την περιοχή όπου το ΚΙΝ.ΑΛ. στις προηγούμενες εκλογές είχε καταγράψει χαμηλά ποσοστά, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται ότι ανακτά δυνάμεις. Την επανεκλογή του θα διεκδικήσει το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Σκανδαλίδης, εις εκ των βασικών υποστηρικτών του κ. Ανδρουλάκη στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Οι καλά γνωρίζοντες αναμένουν σκληρή κόντρα του κ. Σκανδαλίδη με τον κ. Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος μετά τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος επιστρέφει στη μάχη της Αθήνας, όπου διατηρεί σημαντικές δυνάμεις, τις οποίες οικοδόμησε ως υποψήφιος δήμαρχος. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι η πρώτη δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό του στην Αθήνα και δικηγόρος Ρωξάνη Μπέη, κόρη του αείμνηστου δημάρχου Αθηναίων Δημήτρη Μπέη. Στο παζλ της Αθήνας και ο παπανδρεϊκός κ. Δημήτρης Οικονόμου, η κυρία Ζέφη Δημαδάμα, ενώ ο στενός συνεργάτης του κ. Ανδρέα Λοβέρδου, κ. Σπύρος Καρανικόλας, δεν αποκλείεται να διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του.

Βόρεια Αθήνα: Ισχυρός παίκτης στην εκλογική περιφέρεια ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, που ως υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος τον περασμένο Δεκέμβριο επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δυναμικής και της απήχησης και σε αυτή την περιοχή του λεκανοπεδίου. Υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο κ. Πάνος Βλάχος, γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ. σήμερα και στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη από την προεκλογική περίοδο. Στο ίδιο πόστο βρισκόταν και επί Γεννηματά. Για τον Βόρειο Τομέα της Αθήνας ακούγεται η υποψηφιότητα του συνταγματολόγου και πολιτικού φίλου του κ. Λοβέρδου, κ. Κώστα Μποτόπουλου, της δικηγόρου Ρένιας Ζαρκαδούλια, της κυρίας Αλεξάνδρας Σαγρή (επίσης από τη νεότερη γενιά) και του πρώην γραμματέα της Νεολαίας, Κώστα Πανταζή.

Νότια Αθήνα: Η άνοδος των ποσοστών του ΚΙΝ.ΑΛ. στα γκάλοπ δείχνει ότι στη Νότια Αθήνα μπορεί να εκλεγούν δύο βουλευτές. Η νυν βουλευτής, πρώην στενή συνεργάτιδα της Φώφης Γεννηματά και εκ των υποστηρικτών του κ. Γιώργου Παπανδρέου στην πρόσφατη εσωκομματική μάχη, Τόνια Αντωνίου, έχει ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή, όπου θα διεκδικήσει την υποψηφιότητά του ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ., Παύλος Χρηστίδης. Υποψήφιος θα είναι -εκτός και αν ο ρόλος ευθύνης για την ανασυγκρότηση του κόμματος δεν το επιτρέπει- ο εξ απορρήτων συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη, κ. Στέφανος Ξεκαλάκης. Ηταν γραμματέας του κόμματος και δραστήριο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά του χρόνια. Στον Νότιο Τομέα ακούγεται ότι θα είναι υποψήφιος εκ νέου ο παπανδρεϊκός κ. Γιώργος Πεταλωτής, ο πανεπιστημιακός (στήριξε τον κ. Λοβέρδο) Θόδωρος Παπαθεοδώρου, ενώ θα κατέβει πιθανόν για πρώτη φορά η κυρία Μαρία Τσέλιου (πρώην αντιδήμαρχος Ταύρου - Μοσχάτου) και η κυρία Αναστασία Σιμητροπούλου (αντιδήμαρχος Αλίμου και αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ.)

Δυτική Αθήνα: Υπαρκτό θεωρείται το στοίχημα και στη Δυτική Αθήνα εκλογής δύο βουλευτών του ΚΙΝ.ΑΛ. υπό την προϋπόθεση ότι θα επιβεβαιωθούν όλα τα σχετικά μηνύματα στα τελευταία γκάλοπ. Η σκληρή κόντρα αφορά τη νυν κοινοβουλευτική εκπρόσωπο (στήριξε τον Α. Λοβέρδο) Νάντια Γιαννακοπούλου και τον πρώην βουλευτή και παπανδρεϊκό, Μιχάλη Καρχιμάκη. Ακούγεται ότι θα κατέβει μεταξύ άλλων και ο ανδρουλακικός, Ηρακλής Δρούλλιας.

Ανατολική Αττική: Στην περιοχή παρουσιάζεται έντονη κινητικότητα και αισιοδοξία για σημαντική αύξηση των δυνάμεων, παρότι το 2019 το ΠΑΣΟΚ δεν έβγαλε βουλευτή. Στελέχη της περιοχής εκτιμούν ότι η πρώην υπουργός και βουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου θα διεκδικήσει την επανεκλογή της (ήταν πρώτη σε σταυρούς το 2019). Πρεμιέρα στην Ανατολική Αττική θα κάνει ο 30χρονος, γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Χριστοδουλάκης, που θεωρείται από τα ανερχόμενα στελέχη. Σε αντίθεση με τον κ. Χριστοδουλάκη που στήριξε τον κ. Παπανδρέου για αρχηγό, ο κ. Γιάννης Σμέρος (νέο στέλεχος, γιος του πρώην δημάρχου Παλλήνης Γιώργου Σμέρου) έδωσε μάχη για την πρωτιά Ανδρουλάκη. Θα είναι υποψήφιος βουλευτής, όπως οι κυρίες Ερση Κόκκοτα, Βάσια Αναστασίου (δραστήρια δικηγόρος, λοβερδική), οι κύριοι Σπύρος Βρεττός, Παντελής Ασπραδάκης (υποψήφιοι και την προηγούμενη φορά) και ίσως ο κ. Λάζαρος Καραούλης, στέλεχος από τη Νέα Μάκρη.

Α’ Πειραιά: Υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να κατέβει στη μάχη του Πειραιά ο κ. Δημήτρης Καρύδης, πρώην βουλευτής και νυν αντιδήμαρχος. Ο κ. Καρύδης είναι έμπειρο στέλεχος και στήριξε την εκλογή Ανδρουλάκη τόσο το 2017 όσο και τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ υποψήφιος θα είναι και ο επιχειρηματίας Λευτέρης Χρυσοφάκης. Επίσης ακούγεται ότι θα κατέβει υποψήφια στις εκλογές και η «ανδρουλακική» Μάρα Κουκουδάκη, η οποία πλέον έχει ρόλο-κλειδί στη Χαριλάου Τρικούπη και ο κ. Βασίλης Κατσαφάδος.

Β’ Πειραιά: Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή - άλλωστε σε πρόσφατο γκάλοπ λέγεται ότι το ΠΑΣΟΚ καταγράφει εκεί  «θεαματική» άνοδο. Υποψήφιος θα είναι ο παπανδρεϊκός Δημήτρης Διαμαντίδης, δεν αποκλείεται να δώσει εκ νέου μάχη ο γνωστός δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης, ενώ ακούγονται τα ονόματα του κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη (γραμματέας Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ), του γιατρού και «ανδρουλακικού» Γιάννη Τσούτσα (γιατρός), όπως και του «λοβερδικού» στατιστικολόγου Γιώργου Τράπαλη. 

Η Θεσσαλονίκη

Α’ Θεσσαλονίκης: Νέα πρόσωπα εισέρχονται και στην αναμέτρηση της Α’ Θεσσαλονίκης. Ο υποψήφιος για την ηγεσία και βουλευτής στη συγκεκριμένη περιφέρεια, Χάρης Καστανίδης, θα έχει απέναντι τον στενό συνεργάτη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και αντιδήμαρχο Συκεών, Αντώνη Σαουλίδη, τον κ. Κυριάκο Κυριάκο (πρώτος επιλαχών, από τις νεότερες γενιές και στα της επικοινωνίας του ΠΑΟΚ), την ανδρουλακική δικηγόρο Πέννυ Δαλαμπούρα, τον εξ Ανωγείων κ. Νίκο Ξυλούρη, ενώ ακούγεται η υποψηφιότητα επίσης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Πέτρου Λεκάκη και των πρώην βουλευτών Σπύρου Βούγια και Γιάννη Μαγκριώτη.

Β’ Θεσσαλονίκης: Αναμένεται σκληρή κόντρα μεταξύ του παπανδρεϊκού νυν βουλευτή που ο κ. Ανδρουλάκης του ανέθεσε ρόλο αν. γραμματέα της Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργου Αρβανιτίδη με τον Κώστα Πετρίδη, εκ των υποστηρικτών του νυν αρχηγού στην περιοχή. Στο ψηφοδέλτιο δεν αποκλείεται να είναι και ο αγροτοσυνδικαλιστής Θύμιος Φωτεινός.

Αχαΐα: Εμπειρα στελέχη εκτιμούν ότι είναι ευνοϊκή η συγκυρία για την ενίσχυση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ στο άλλοτε «πράσινο κάστρο». Της μάχης θα ηγηθεί ο κ. Παπανδρέου (εκλέγεται χωρίς σταυρό), ενώ στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο κ. Μαρίνος Σκανδάμης (δικηγόρος, υπεύθυνος του Τομέα Θεσμών και Διαφάνειας), αλλά και η γιατρός Κατερίνα Σολωμού. Πιθανές θεωρούνται επίσης οι υποψηφιότητες του πρώην βουλευτή και περιφερειάρχη, Απόστολου Κατσιφάρα, του ανδρουλακικού, κ. Νίκου Μοίραλη, του κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στην Πάτρα).

Ηλεία: Ισχυρό αποτύπωμα στην περιοχή, ειδικά μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, έχει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μιχάλης Κατρίνης. Στην Ηλεία, όπου αυτή τη φορά μπορεί να εκλέξει δύο «πράσινους» βουλευτές, θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος και όπως ακούγεται η κυρία Εύη Βεργοπούλου (περιφερειακή σύμβουλος), η κυρία Νίκη Κοκκαλιάρη (γενική γραμματέας Δήμου Ηλιδας), ο κ. Μισέλ Αμπουχάντμπα, στέλεχος της περιοχής από την Παλαιστίνη.

Λακωνία: Ο δυνατός παίκτης της περιοχής, πρώην υπουργός και πανεπιστημιακός γιατρός Λεωνίδας Γρηγοράκος (η κάθοδός του κατέγραφε υψηλά ποσοστά στην περιφέρεια κάθε φορά), αποχωρεί και σύμφωνα με πληροφορίες βουλευτική έδρα στη Λακωνία θα διεκδικήσει για πρώτη φορά η κόρη του (εργαζόμενη σε ναυτιλιακή εταιρεία, Νάγια Γρηγοράκου.

Μεσσηνία: Θα είναι υποψήφιοι, πιθανότατα, οι κύριοι Γιώργος Κατσούλης, Γιάννης Πάζιος, Παναγιώτης Αλευράς κ.ά.

Αργολίδα: Εκτός από τον νυν βουλευτή και γιατρό στην περιοχή, Ανδρέα Πουλά, υποψήφιος θα είναι ο οικονομολόγος Παναγιώτης Ψυχογιός, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Τάσος Χειβιδόπουλος.

Κορινθία: Ακούγονται οι υποψηφιότητες του κ. Σπύρου Φράγκου (ανδρουλακικό στέλεχος της Κ.Ε., οικονομολόγος), του κ. Ανδρέα Λούτα (οικονομολόγου), του κ. Δημήτρη Αγγελόπουλου (νυν γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής) κ.ά.

Αρκαδία: Ιδιαίτερα δημοφιλές στην περιοχή είναι το κεντρικό στέλεχος και αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Πρωτοστάτησε για την εκλογή Ανδρουλάκη - υποψήφιος θα είναι πιθανότατα και ο κ. Απόστολος Σπυρόπουλος (οικονομολόγος).

Αιτωλοακαρνανία: Για τη μάχη ετοιμάζεται ο νυν βουλευτής και στενός συνεργάτης του κ. Λοβέρδου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η κυρία Χριστίνα Σταρακά (υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου), ο κ. Σάκης Τουρονίδης (φαρμακοποιός), η κυρία Κατερίνα Κιτσάκη (δικηγόρος) κ.ά.

Γιάννινα: Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο κ. Κώστας Γάτσιος (πανεπιστημιακός), ο της νεότερης γενιάς κ. Σωτήρης Ζαρπαλάς, ίσως ο κ. Θανάσης Μανταλόβας (πρώην αντιδήμαρχος).

Αρτα: Την επανεκλογή του διεκδικεί ο νυν βουλευτής Χρήστος Γκόγκας, ενώ υποψήφιος θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος από την ανανεωτική Αριστερά, Χρήστος Μέγας.

Θεσπρωτία: Υποψήφιοι θα είναι, όπως ακούγεται, η γιατρός Μαρία Σαμίου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος.

Η Κρήτη

Ηράκλειο: Η μάχη της Κρήτης και ειδικά στον μεγαλύτερο νομό της, το Ηράκλειο, θα σφραγιστεί, όπως όλα δείχνουν, με την υποψηφιότητα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Για την επανεκλογή του κινείται δυναμικά ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου (στήριξε τον κ. Παπανδρέου), ενώ υποψήφιοι θα είναι ο πρώην βουλευτής Φραγκίσκος Παρασύρης, η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη, η κυρία Ελένη Βατσινά, ο κ. Λάμπρος Βαμβακάς, η κυρία Εφη Κουτεντάκη (νυν αντιπεριφερειάρχης), ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον κ. Γιάννη Κουράκη που κινείται και στο αυτοδιοικητικό πεδίο.

Ρέθυμνο: ο κ. Γιώργος Μαρινάκης (νυν δήμαρχος), ο κ. Μανόλης Χνάρης (περιφερειακός σύμβουλος).

Χανιά: Εχει εκφράσει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής ο κ. Νίκος Καλογερής, αντιπεριφερειάρχης Κρήτης και συνεργάτης του αρχηγού του ΚΙΝ.ΑΛ.

Λάρισα: Η αναμέτρηση λέγεται ότι αφορά τη νυν γραμματέα της Κ.Ο., Λίτσα Λιακούλη και στελέχη από τη νεότερη γενιά στην περιοχή. Ακούγεται πάντως η κάθοδος του πολιτικού φίλου του κ. Αλέκου Παπαδόπουλου, δικηγόρου Θωμά Παπαλιάγκα και του πρώην βουλευτή (από το Ποτάμι) Κώστα Μπαργιώτα.

Τρίκαλα: Δυνατό χαρτί του ψηφοδελτίου χαρακτηρίζεται ο κ. Γιώργος Οικονόμου (γιατρός και υποστηρικτής του κ. Ανδρουλάκη). Ακούγονται ακόμη τα ονόματα του κ. Κώστα Παπαευθυμίου (ήταν υποψήφιος και το 2019), της νεαρής Φωτεινής Αναστασίου (ανανεωτική Αριστερά), του κ. Γιώργου Ηλιάδη κ.ά.

Καρδίτσα: Το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν έχει εκλέξει βουλευτή - εκτιμάται όμως ότι έχει σημαντικές πιθανότητες αυτή τη φορά. Υποψήφιος θα είναι ο «προεδρικός» κ. Σωτήρης Παπαγεωργίου (φιλόλογος).

Μαγνησία: Στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο «προεδρικός» κ. Δημήτρης Τσιμπανάκος (οικονομολόγος) και ο άλλοτε στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου που στήριξε τον κ. Γερουλάνο στην τελευταία εσωκομματική μάχη, κ. Γιώργος Πετρουλάκης.

Δωδεκάνησα: Θα κατέβει ως φαίνεται ο πρώην βουλευτής Γιώργος Νικητιάδης, η κυρία Ελευθερία Φτακλάκη, οι κύριοι Γιώργος Χατζηδιάκος (πρώην δήμαρχος Ρόδου), Βάιος Καλοπίτας κ.ά. Η Χαριλάου Τρικούπη βλέπει ξανά έδρα στα Δωδεκάνησα.

Χίος: Από το Επικρατείας στο ακριτικό νησί και τόπο καταγωγής του θα βρεθεί ο κ. Γιώργος Καμίνης. Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων θα έχει ίσως «αντίπαλο» στο ίδιο ψηφοδέλτιο τον κ. Κώστα Τριαντάφυλλο, εφόσον δεν επιμείνει ως υποψήφιος δήμαρχος στη μάχη της Αυτοδιοίκησης.

Λέσβος: Ο κ. Παναγιώτης Χριστόφας, από τα ικανά νεαρά στελέχη, ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, εάν δεν κατέβει στις βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης. Δυνατή είναι η υποψηφιότητα, λένε στελέχη, του κ. Γιώργου Πετρέλλη (δικηγόρος), υποψήφια και η κυρία Βάσω Χοχλάκα.

Κιλκίς: Ο στενός συνεργάτης του αρχηγού και νυν βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, θα δώσει μάχη με τον παπανδρεϊκό, γραμματέα Οργανωτικού και γιατρό Στέφανο Παραστατίδη (γιος πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ).

Ημαθία: Οι κύριοι Νίκος Μπρουσκέλης (γιατρός) και Μιχάλης Χασιώτης (δικηγόρος) είναι δύο πιθανοί υποψήφιοι.

Σέρρες: Ο κ. Μιχάλης Τζελέπης (πρώην βουλευτής), ο κ. Παναγιώτης Καρίπογλου (πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου).

Κοζάνη: Ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, διεκδικεί την επανεκλογή του σε έναν νομό που το ΠΑΣΟΚ λόγω του εκλογικού νόμου δεν κατάφερε να βγάλει έδρα την προηγούμενη φορά.

Δράμα: Η νυν βουλευτής (στήριξε τον κ. Λοβέρδο) Χαρά Κεφαλίδου διεκδικεί την επανεκλογή της. Υποψήφιος θα είναι ο «προεδρικός» κ. Δαμιανός Καγκελίδης (οδοντίατρος) και ο κ. Τάσος Νικολαΐδης (μηχανικός, α’ επιλαχών).

Καβάλα: Ακούγονται τα ονόματα του κ. Κώστα Τσακλίδη (γιος του πρώην υπουργού και στο team του κ. Ανδρουλάκη) και του πρώην βουλευτή Δημήτρη Παπουτσή.

Εβρος: Η κυρία Κρυσταλλία Αρμενάκη (δικηγόρος, που όργωσε την περιοχή για την εκλογή Ανδρουλάκη), ο κ. Σταύρος Βαβίας (περιφερειακός σύμβουλος), ο κ. Παναγιώτης Ζαπάτας (πρώτος σε ψήφους την προηγούμενη φορά) θα είναι μεταξύ άλλων υποψήφιοι στην ακριτική περιοχή.

Κυκλάδες: Με έδρα του τη Νάξο και γέφυρες στα διάφορα νησιά των Κυκλάδων, ο κ. Δημήτρης Καπούνης (πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού που στήριξε τον κ. Παπανδρέου) θα είναι, όπως ακούγεται, υποψήφιος με το πράσινο ψηφοδέλτιο.

 

  23 February, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα