Δήμος Φαιστού: Νέες προσθήκες στα ψηφοδέλτια Νικολιδάκη και Μαθιουδάκη

  01 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Νέες προσθήκες στα ψηφοδέλτια Νικολιδάκη και Μαθιουδάκη


Tρεις ακόμα νέους υποψήφιους ανακοίνωσε για την παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» ο 
Δήμαρχος Φαιστού κι εκ νέου υποψήφιος κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης.  
Πρόκειται για τον Βασίλη Γιαμπουλάκη, ο οποίος συμμετέχει ως υποψήφιος στο 
τοπικό ψηφοδέλτιο του Περίου και τον Μιχάλη Γκερεδάκη ο οποίος συμμετέχει ως 
υποψήφιος στο τοπικό ψηφοδέλτιο των Βώρων.  
«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας δύο ακόμα νέους ανθρώπους, με γνώσεις στη 
διοίκηση και τα κοινά, με όρεξη για δουλειά και όραμα για ανάπτυξη και παραγωγή 
έργου» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο 
οποίος και προσθέτει:  
«Τόσο ο Βασίλης Γιαμπουλάκης, όσο και ο Μιχάλης Γκερεδάκης νοιάζονται για τον 
Δήμο μας και τον τόπο τους κι είναι υποψήφιοι με τους οποίους μοιραζόμαστε ένα 
κοινό όραμα κι έναν στόχο να συνεχίσει η αναπτυξιακή προοπτική του δήμου μας. 
Είναι γνωστό το γεγονός πως ήδη έχουν υλοποιηθεί δράσεις και προωθούνται έργα 
που θέτουν το δήμο μας σε πρώτο πλάνο. Αυτές οι δράσεις κι αυτές οι ενέργειες 
πρόκειται να συνεχιστούν, προσδίδοντας στο Δήμο μας ακόμα μεγαλύτερη 
υπεραξία».  
Αναφέρεται ότι ο Βασίλης Γιαμπουλάκης είναι πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης κι 
εργάζεται σε μία κατασκευαστική εταιρία. Είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο 
αγοριών.  
Ο Μιχάλης Γκερεδάκης εργάζεται σε επιχείρηση πώλησης γεωπονικών ειδών. 
Δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στα κοινά, ενώ είναι Αντιπρόεδρος του 
Πολιτιστικού Συλλόγου των Βώρων.  
 

Στη...μάχη και ο Στέλιος Βεϊσάκης

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον κύριο Στέλιο Βεϊσάκη, από τις Μοίρες, με καταγωγή από την Γαλιά, ένα νέο, δυναμικό άνθρωπο, μία δημιουργική προσωπικότητα, που έρχεται με πολλές φρέσκιες ιδέες και όραμα να ενισχύσει τον αγώνα μας διεκδικώντας ένα σύγχρονο Δήμο, με σπουδαίες προοπτικές ανάπτυξης!
Ο κύριος Στέλιος Βεισάκης, είναι πατέρας τριών παιδιών και υπηρετεί ως αστυνομικός το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας τα τελευταία 14 χρόνια, και συγκεκριμένα στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.
Ο Στέλιος είναι ιδρυτής και πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου μαχητικών αθλημάτων στα Καπαριανά.
Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ να αποκτήσει ο Δήμος Φαιστού αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους άθλησης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, να δημιουργήσει προγράμματα αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα προσφέρουν μία πληθώρα δραστηριοτήτων για δημιουργική απασχόληση.
Θέλει να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις και όποιο τρόπο μπορεί, ώστε να δημιουργηθούν χώροι ανάπλασης πρασίνου για να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής όλων των πολιτών αλλά και των οικογενειών που έχουν παιδιά και επιθυμούν με ασφάλεια να επιδοθούν σε δραστηριότητες, να έρθουν σε επαφή με το περιβάλλον αποκτώντας ερεθίσματα, να παίξουν ξέγνοιαστα δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις.
Αποφάσισα να αναμιχθώ ενεργά με τα κοινά του Δήμου μας για να βοηθήσω στην αναζήτηση λύσεων σε προβλήματα που μας αγγίζουν όλους και είναι για το καλό όλων μας.
"Θέλω να φανώ χρήσιμος στην κοινωνία και να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου στη δημιουργία ενός καλύτερου τόπου πάνω από όλα για τα παιδιά μας.
Έχοντας ανοιχτό μυαλό και θετικό πνεύμα συνεργασίας, θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις όσα μπορώ στον τόπο μου και θα αγωνιστώ για να παράξουμε έργο.
Τολμάω και εγώ
Μαζί με τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη, γιατί είδα το έργο του και τη διαχείριση που έκανε την τετραετία που μας πέρασε, τον δύσκολο αγώνα που έδωσε την περίοδο του κορωνοϊού, τις πρωτοφανείς συνθήκες που είχε να διαχειριστεί και παρόλα αυτά κατάφερε και εξασφάλισε για το Δήμο Φαιστού τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις που έχουν έρθει ποτέ στο Δήμο μας! Περιμένω να υλοποιηθούν οι μελέτες που έχουν ήδη εγκριθεί για τον εκσυγχρονισμό του δήμου μας, έχω εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και θεωρώ ότι είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο γι' αυτή τη θέση.
Ζήτω τη στήριξή σας για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής του Δήμου μας, να ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για το Δήμο που μας αξίζει! Για εμάς και για τα παιδιά μας"!
 

"Φαιστός-Συμμαχία Προόδου": Αυτοί συμπορεύονται με τον Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφιος, στο Τοπικό Διαμέρισμα Τυμπακίου, ο Φανοποιός Κωστής Μαρακομιχελάκης του Γεωργίου.

Ο Κωστής Μαρακομιχελάκης που ζει στην κωμόπολη του Τυμπακίου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή του Δήμου Φαιστού αποφάσισε να συμμετέχει στη μεγάλη σύμπραξη δυνάμεων δημοτών και δημοτισσών για μια νέα εποχή στον Δήμο του, με τη συμβολή όλων όσων ζουν και δραστηριοποιούνται σε έναν τόπο με τεράστιες δυνατότητες αλλά αδικημένο σε υποδομές και ανάπτυξη. 

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης, "Καλωσορίζω στην Παράταξη μας τον Κωστή Μαρακομιχελάκη, έναν συνδημότη μας εργατικό και δραστήριο, γνώστη των θεμάτων και των χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν το δήμο μας όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά  και ο ίδιος έχοντας εμπειρία και πλήρη αντίληψη των όσων πρέπει να αλλάξουν-δηλώνοντας έτοιμος να συμβάλλει σε αυτό!".

Όπως ανέφερε ο Κωστής Μαρακομιχελάκης "Αν δεν προσπαθήσουμε εμείς οι ίδιοι οι δημότες να αλλάξουμε όσα αρνητικά κρατούν πίσω το δήμο μας όσον αφορά την ανάπτυξη και την πρόοδο του, η κατάσταση θα παραμένει όπως την ξέρουμε, αδικώντας μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες τις οποίες είναι στο χέρι μας να αναδείξουμε! Χαίρομαι που η Παράταξη όλων των δημοτών "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου", με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, αποτελεί μια δυναμική και ελπιδοφόρα πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση γι αυτό και αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ!".

Με στόχο την πρόοδο και η Νικολετα Δρεττάκη


Με το Ψηφοδέλτιο της παράταξης  του Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφια στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και η Νικολέτα Δρετάκη του Γεωργίου, κάτοικος Βώρων.

Ιδιωτική υπάλληλος, μητέρα δύο παιδιών, που ζει με την οικογένεια της σε ένα χωριό με έντονο παραδοσιακό χρώμα, υπό τον ίσκιο της Φαιστού, η Νικολέτα Δρετάκη, δραστήρια και πολυάσχολη, είναι χαρακτηριστική εκπρόσωπος της αξιοθαύμαστης δυναμικής που έχουν οι δημότισσες Φαιστού κατορθώνοντας να συνδυάζουν επιτυχώς τις ποικίλες καθημερινές επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις με την ενασχόληση με τα κοινά. 

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης "Στην μεγάλη σύμπραξη δυνάμεων με την Παράταξη όλων όσων θέλουν την πρόοδο και την ανάπτυξη που αξίζει στο Δήμο μας, οι υπεράξιες συνδημότισσες μας, όπως η Νικολέτα Δρετάκη, είναι στην πρώτη γραμμή, κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί ξέρουμε πως η αγάπη τους για τον Δήμο Φαιστού είναι το ισχυρότερο κίνητρο για να επιτύχουμε τα πάντα!".

Όπως ανέφερε η Νικολέτα Δρετάκη "Ζούμε σε έναν από τους πιο προνομιούχους από τη φύση του και την ιστορία του Δήμους της Κρήτης και αξίζει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να βρει το δρόμο που δικαιούται και του αξίζει, με βάση τα προσόντα του! Είναι υποχρέωση μας απέναντι και στις επόμενες γενιές, να παραδώσουμε έναν δήμο πρότυπο. Όλοι μαζί μπορούμε να το επιτύχουμε! Ευχαριστώ τον Υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη και όλα τα στελέχη της παράταξης για τη δυνατότητα που μου έδωσαν να συμμετέχω σε αυτή την πρωτοπόρα συνένωση δυνάμεων για το καλό του δήμου μας!".

 

  01 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα