Τυμπάκι: Χαρτοπόλεμος με φόντο το...φράγμα

cretalive.gr  22 June, 2024 ΑΡΘΡΑ
Τυμπάκι: Χαρτοπόλεμος με φόντο το...φράγμα

Στην αντεπίθεση περνά ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Α Ζώνης Μεσσαράς για την υπόθεση της κλοπής νερού που υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ.

Σε ανακοίνωσή του η οποία αναρτήθηκε και στα social media γνωστοποιεί την πρόθεσή του να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

"Όσοι κακόβουλα και συκοφαντικά εμπλέκουν τον ΤΟΕΒ Α Ζώνης Μεσσαράς, τη διοίκηση και το προσωπικό του σε ευφάνταστα σενάρια κλοπή ή έστω λήψης νερού από το Φράγμα της Φανερωμένης θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση.
Οι κατηγορίες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι ανυπόστατα πετούν λάσπη, καλύτερα να εξηγήσουν στον κόσμο τι έχουν κάνει οι ίδιοι προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λειψυδρία και να μην μεταθέτουν αλλού τις ευθύνες τους".

Δείτε την ανάρτηση

Nα σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης υπέβαλε μήνυση κατά του προέδρου του ΤΟΕΒ Τυμπακίου και κατά παντός υπευθύνου για την κλοπή του νερού.

Όπως έχει διαπιστωθεί η κλοπή γινόταν από τρία σημεία του αγωγού νερού από το φράγμα της Φανερωμένης, όπου εντοπίστηκαν σημεία "by-pass".

Κατ' εκτίμηση του Δημάρχου Φαιστού, μάλιστα, αυτό γινόταν από την κατασκευή του φράγματος - άρα για περισσότερο από 10 χρόνια.

 

cretalive.gr  22 June, 2024 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα