Τολμάμε Μαζί: Στο παραλιακό μέτωπο ο Γρηγόρης Νικολιδάκης

  29 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τολμάμε Μαζί: Στο παραλιακό μέτωπο ο Γρηγόρης Νικολιδάκης

Συνεχίζει τις προεκλογικές περιοδείες του ο Δήμαρχος που διεκδικεί την ανανέωσξη της θητείας του στο Δήμο Φαιστού

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Τρίτη μέρα περιοδείας - Τρίτη μέρα επιτυχίας!
Όλο το παραλιακό μέτωπο της Μεσσαράς, "Τολμάει Μαζί" με το Γρηγόρη Νικολιδάκη!
Σαρωτική ήταν η επιτυχία που γνώρισε εχθές, το βράδυ, στην περιοδεία του ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Φαιστού, κ Γρηγόρης Νικολιδάκης. Με συνοδεία πλήθους υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αλλά και ΤΟΛΜΗΡΩΝ υποστηρικτών της παράταξης, επισκέφτηκαν τις περιοχές Αη Γιάννη, Καλαμάκι, Καμηλάρι, Πιτσίδια και Μάταλα, τους πυλώνες του τουρισμού για το δήμο Φαιστού!
Ο Δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και καταστηματάρχες τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων εστίασης και καταλυμάτων, συνδιαλέγοντας και συνομιλώντας για την πορεία που σημείωσε ο τουρισμός φέτος στην περιοχή, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης και το σχέδιο πού έχει ο κύριος Νικολιδάκης για την επόμενη πενταετία.
Τολμηρό και βροντερό παρόν έδωσαν όμως και οι κάτοικοι των περιοχών που επισκέφτηκε ο κύριος Νικολιδάκης, καθώς στο άκουσμα της είδησης, Όλοι έσπευσαν να δουν και να χαιρετήσουν από κοντά τον Δήμαρχο. Συνεχίζουμε μαζί να εργαζόμαστε για να κάνουμε το δήμο μας καλύτερο επενδύουμε σε υποδομές και αναδεικνύουμε την πολιτιστική μας ταυτότητα.
"Τολμάμε Μαζί" για ένα Δήμο Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
 

 

  29 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα