Δήμος Φαιστού: Κατέθεσαν τα ψηφοδέλτια τους Νικολιδάκης και Μαθιουδάκης

  01 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Κατέθεσαν τα ψηφοδέλτια τους Νικολιδάκης και Μαθιουδάκης

Kατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια των διεκδικητρών του δημαρχιακού θώκου την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Ο συνδυασμός του νύν Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη απαρτίοζεται απο 221 υποψηφίους.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση έγινε η υποβολή του ψηφοδελτίου της Δημοτικής παράταξης «Τολμάμε Μαζί» από τον επικεφαλής κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη που διεκδικεί εκ νέου τη θέση του Δημάρχου στον Δήμο Φαιστού.

Ο συνδυασμός έκλεισε από το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2023, νωρίτερα από την προβλεπόμενη προθεσμία κατάθεσης.

Ο λόγος για ένα δυνατό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από 221 ανθρώπους, δραστήριους τολμηρούς, καλλιεργημένους, με πολιτική άποψη, που επιθυμούν το καλύτερο για τον τόπο τους και με απώτερο σκοπό έναν Δήμο Φαιστού πιο ισχυρό.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να πλαισιώνουν την παράταξή μας άνθρωποι παλιοί με εμπειρία αλλά και νέοι, δραστήριοι, που επιλέγουν να ασχοληθούν με τα κοινά προκειμένου να ακουστούν οι ιδέες τους και να φέρουν ένα φρέσκο αέρα ανανέωσης, στο Δήμο.

Τους καλωσορίζουμε στην παράταξη μας και τους ευχόμαστε Καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για ένα Δήμο Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού» τόνισε ο εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Φαιστού και επικεφαλής της παράταξης «Τολμάμε Μαζί», Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Φαιστός-Συμμαχία Προόδου

Ένας μεγάλος αριθμός από δημότισσες και δημότες του Δήμου Φαιστού συμμετέχουν στο ενωτικό Ψηφοδέλτιο της μεγάλης Δημοτικής Παράταξης Συνεργασίας “Φαιστός-Συμμαχία Προόδου”, η υποβολή του οποίου ολοκληρώθηκε στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, όπως ορίζει ο νόμος.

Το “Ψηφοδέλτιο Νίκης, όπως χαρακτηρίζεται από την Παράταξη του Υποψηφίου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, στελεχώνουν πρόσωπα που διακρίνονται από μια ιδιαίτερη δυναμική και με κοινό χαρακτηριστικό όλων την αγάπη για τον τόπο τους. Αυτό που τους ενώνει είναι η απόφαση τους να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε ο Δήμος Φαιστού να προχωρήσει μπροστά στην πρόοδο και την ανάπτυξη. Μια απόφαση που παίρνει “σάρκα και οστά”, αφήνοντας πίσω την αδράνεια και τη στασιμότητα.

Όπως αναφέρει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τους 225 συνδημότες και συνδημότισσες μας που συμμετέχουν σε μια πρωτοποριακή κοινή προσπάθεια για να αναγεννηθεί ο Δήμος Φαιστού διεκδικώντας επιτέλους το μερίδιο στην ανάπτυξη, που δικαιούται. Ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, καθένα και καθεμία προσωπικά από τα 225 πρόσωπα που συμμετέχουν στο ισχυρό ψηφοδέλτιο της Παράταξης μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και το μεγάλο αριθμό συνδημοτών και συνδημοτισσών μας που στηρίζουν αυτή την κοινή προσπάθεια, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι δεν θα τους διαψεύσω. Μαζί προχωράμε για τη νίκη!”.

 

  01 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα