Πρώτα θα πάει στο...ρακοκάζανο στις Λούρες ο Υπουργός

  04 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πρώτα θα πάει στο...ρακοκάζανο στις Λούρες ο Υπουργός

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα βρεθεί σήμερα στις 8 το βράδυ περίπου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, ο οποίος από αύριο το πρωί θα έχει σειρά επαφών με αγροτικούς φορείς και τοπικούς παράγοντες.

Ο κ. Μάκης Βορίδης, θα βρίσκεται στο νησί από σήμερα, όμως στις 5 του μήνα θα μετάσχει σε μια κρίσιμη παγκρήτια σύσκεψη, με στόχο την συζήτηση μιας σειράς άλυτων ζητημάτων, με κυριότερο όλων αυτό της καταστροφής της φετινης ελαιοπαραγωγής!

Πρώτη στάση του όμως θα ειναι οι... Λούρες του Δημου Γόρτυνας, όπου θα βρεθεί σε ρακοκάζανο με στόχο να περάσει λίγες στιγμές διασκέδασης, από αυτές που μόνο οι Κρητικοί ξέρουν και μπορούν να προσφέρουν.
Σημειώνεται ότι αύριο επίσης ο κ. Βορίδης θα ταξιδέψει στο Τυμπακι. Θα μεταβεί στο Δημαρχειο της Φαιστού, αλλά και σε δύο συσκευαστήρια της περιοχής.


Συμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί και με βαση τους πρώτους υπολογισμούς, η ζημιά θα ξεπεράσει τα 100 εκ. ευρώ και ολοι αναμένουν τα όσα θα πει ο κ. Βορίδης για την στήριξη και την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών.

Πριν από αυτή την επίσκεψη έχουν προηγηθεί επαφές τόσο στην Κρήτη, όσο και στην ΑΘήνα, ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, αλλά και εκπροσώπους του νησιού μας.

 

  04 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα