Μπριζόλες για την Τσικνοπέμπτη: οδηγίες ψησίματος, μαρινάδες και 14 εύκολες συνταγές
Μοσχαρίσιες ή χοιρινές οι μπριζόλες είναι εκ των ων ουκ άνευ τις ημέρες της κρεοφαγίας με αποκορύφωμα την Τσικνοπέμπτη. Γίνονται εύκολα και γρήγορα στην ηλεκτρική κουζίνα του σπιτιού μας και τις κάνουμε ζουμερές και πεντανόστιμες στον φούρνο, στο γκριλ ή στο τηγάνι. Προγραμματίζουμε λίγο νωρίτερα το μαρινάρισμα τους, ετοιμάζουμε μια ολόφρεσκη πράσινη σαλάτα και μια πιατέλα τηγανητές πατάτες, βάζουμε και το κρασί στο ψυγείο και είμαστε πανέτοιμοι να διασκεδάσουμε με την οικογένεια ή και την παρέα μας την Τσικνοπέμπτη.
Δείτε επίσης
- Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων των αγροτικών επιδοτήσεω
- Σε τροχιά κακοκαιρίας η Ελλάδα από σήμερα μέχρι το Σάββατο
- ΟΗΕ: Κάθε 10 λεπτά μια γυναίκα δολοφονείται από οικείο της πρόσωπο –Το σπίτι ο πιο επικίνδυνος χώρος
- Χρήσιμες συμβουλές λίγο πριν από τη Black Friday – Πώς θα κάνετε ασφαλείς αγορές
- Γιορτάζει σήμερα η Αγία Αικατερίνη-– Η συμβολή της στα γράμματα και στον Χριστιανισμό
Σχετικά άρθρα
- Δεκαπενταύγουστος: 45 γιορτινές συνταγές, από κατσικάκι γιουβέτσι μέχρι ρόστο απεραθίτικο
- Οι μεζέδες της Λαμπρής: 23 λιχουδιές για το Πάσχα
- Μπακαλιάρος πλακί, γιαχνί ή αγιορείτικος; 26 συνταγές για φούρνο και κατσαρόλα
- Kαθαρά Δευτέρα: 46 ξεχωριστοί μεζέδες για το πιο πλούσιο νηστίσιμο τραπέζι
- Μεζέδες για την Τσικνοπέμπτη: 21 συνταγές για καλοφαγάδες!





