Μπριζόλες για την Τσικνοπέμπτη: οδηγίες ψησίματος, μαρινάδες και 14 εύκολες συνταγές

Μοσχαρίσιες ή χοιρινές οι μπριζόλες είναι εκ των ων ουκ άνευ τις ημέρες της κρεοφαγίας με αποκορύφωμα την Τσικνοπέμπτη. Γίνονται εύκολα και γρήγορα στην ηλεκτρική κουζίνα του σπιτιού μας και τις κάνουμε ζουμερές και πεντανόστιμες στον φούρνο, στο γκριλ ή στο τηγάνι. Προγραμματίζουμε λίγο νωρίτερα το μαρινάρισμα τους, ετοιμάζουμε μια ολόφρεσκη πράσινη σαλάτα και μια πιατέλα τηγανητές πατάτες, βάζουμε και το κρασί στο ψυγείο και είμαστε πανέτοιμοι να διασκεδάσουμε με την οικογένεια ή και την παρέα μας την Τσικνοπέμπτη.
Δείτε επίσης
- Tεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,46μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο!
- Καύσωνας και καρδιοπαθείς: Οδηγός προστασίας, από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
- Δικαστές: 2ωρες στάσεις από Δευτέρα έως Τετάρτη για τον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Το κάψιμο από τον ήλιο προκαλεί μόνιμη βλάβη - καμπανάκι ειδικών για μαύρισμα και αντηλιακά
- Μειώνεται συνεχώς το προσωπικό στα Κέντρα Υγείας της Κρήτης - Τρίτο πανελλαδικά το νησί
Σχετικά άρθρα
- Οι μεζέδες της Λαμπρής: 23 λιχουδιές για το Πάσχα
- Μπακαλιάρος πλακί, γιαχνί ή αγιορείτικος; 26 συνταγές για φούρνο και κατσαρόλα
- Kαθαρά Δευτέρα: 46 ξεχωριστοί μεζέδες για το πιο πλούσιο νηστίσιμο τραπέζι
- Μεζέδες για την Τσικνοπέμπτη: 21 συνταγές για καλοφαγάδες!
- Κρεατόπιτες για τις Απόκριες: 4 παραδοσιακές συνταγές από τη Νάουσα, την Κεφαλονιά και την Κρήτη