Μπριζόλες για την Τσικνοπέμπτη: οδηγίες ψησίματος, μαρινάδες και 14 εύκολες συνταγές

Μοσχαρίσιες ή χοιρινές οι μπριζόλες είναι εκ των ων ουκ άνευ τις ημέρες της κρεοφαγίας με αποκορύφωμα την Τσικνοπέμπτη. Γίνονται εύκολα και γρήγορα στην ηλεκτρική κουζίνα του σπιτιού μας και τις κάνουμε ζουμερές και πεντανόστιμες στον φούρνο, στο γκριλ ή στο τηγάνι. Προγραμματίζουμε λίγο νωρίτερα το μαρινάρισμα τους, ετοιμάζουμε μια ολόφρεσκη πράσινη σαλάτα και μια πιατέλα τηγανητές πατάτες, βάζουμε και το κρασί στο ψυγείο και είμαστε πανέτοιμοι να διασκεδάσουμε με την οικογένεια ή και την παρέα μας την Τσικνοπέμπτη.
Δείτε επίσης
- Καιρός: Θερμή μεταφορά από την Αφρική επαναφέρει το καλοκαίρι
- Λιγότερες από 100 ημέρες για το καλοκαίρι – Πώς θα αδυνατίσουμε
- Χταπόδι κρασάτο: 8 συνταγές νηστίσιμες και «μεθυσμένες»
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα πληρωθούν μέχρι την Παρασκευή
- Youth Crete: Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Ασήμι
Σχετικά άρθρα
- Kαθαρά Δευτέρα: 46 ξεχωριστοί μεζέδες για το πιο πλούσιο νηστίσιμο τραπέζι
- Μεζέδες για την Τσικνοπέμπτη: 21 συνταγές για καλοφαγάδες!
- Κρεατόπιτες για τις Απόκριες: 4 παραδοσιακές συνταγές από τη Νάουσα, την Κεφαλονιά και την Κρήτη
- Παραδοσιακό τραπέζι Θεοφανείων – Τι τρώει η Ελλάδα στη Γιορτή των Φώτων
- Μοσχάρι μεθυσμένο στη γάστρα σε τραγανή σφολιάτα