Μια ομάδα με πολύ….. «ΜΕΛΛΟΝ» που μας κάνει υπερήφανους!!!!!!!!!!!

mesaralive.gr  29 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μια ομάδα με πολύ….. «ΜΕΛΛΟΝ» που μας κάνει υπερήφανους!!!!!!!!!!!

φωτο:mesaralive.gr

Πραγματικά συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται από το πρωί του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ όπου διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ.

Ο ένας μετά τον άλλο οι μεσαρίτες αθλητές, μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» που αγωνίζονται  με τη φανέλα του αθλητικού σωματείου «Η Μεγαλόνησος», ανέβαιναν στο βάθρο κατακτώντας μετάλλια!

Νέα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα εντός και εκτός σταδίου, κάνουν περήφανη τη Μεσαρά, τον μεσαρίτικο σύλλογο ΑμεΑ και το αθλητικό τους σωματείο!

Και είναι πραγματικά συγκινητικό όταν βλέπεις ότι ο δρόμος προς τον αθλητισμό ΑμεΑ έχει ανοίξει για τα καλά στη Μεσαρά!

Ένα δρόμο που «στρώνει» τα τελευταία χρόνια με την παγκόσμια μεγάλη αθλητική παρουσία του ο Παραολυμπιονίκης και κάτοχος του Παγκοσμίου Ρεκόρ στον ακοντισμό, Μανώλης Στεφανουδάκης.

Ένας δρόμος που οδηγεί από το Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης» των Μοιρών και τις εντατικές προπονήσεις των αθλητών,  στο βάθρο Παγκόσμιων και Πανευρωπαϊκών Αθλητικών γεγονότων για το γίγαντα εμπνευστή τόσων νέων αθλητών, και τους ίδιους τους αθλητές στο βάθρο των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων!

Ο δρόμος έχει ανοίξει!!!!!

Η συνέχεια στον αθλητισμό ΑμεΑ για τη Μεσαρά, έχει «ΜΕΛΛΟΝ» και αναμένεται άκρως μα άκρως ενδιαφέρουσα!!!!!!!!

Μανώλη, Γιάννη, Σοφία, Μιχαέλα, Γιώργο, Βαγγέλη, Μιχάλη, Εφραίμ, Αριστοτέλη, Χαράλαμπε, είμαστε υπερήφανοι για εσάς!!!!!! Συνεχίστε!!!!!!!!!

Σ.Π.

 

mesaralive.gr  29 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα