Μηνύματα αγάπης και δύναμης από τα ΑμεΑ του Νότου (Φώτο)

mesaralive.gr  04 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μηνύματα αγάπης και δύναμης από τα ΑμεΑ του Νότου (Φώτο)

Φώτο: mesaralive

Ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο μηνύματα, συγκίνηση, μουσική, χορό, τραγούδι, βίντεο και απονομές, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών, στην κεντρική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ.

Η εκδήλωση, διοργανώθηκε  από τον  Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία , Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», σε συνεργασία με φορείς που μοιράζονται κοινές ανησυχίες και ευαισθησίες. Συγκεκριμένα στις εκδηλώσεις συμμετείχαν επίσης το  Παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και νηπιαγωγείο Μοιρών, με την συμμετοχή και των παιδιών του Νηπιαγωγείου Πόμπιας καθώς και  το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τυμπακίου.

Οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που είχε γεμίσει ασφυχτικά το Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα δρώμενα που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι και εκπαιδευτικοί του Παραρτήματος Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου που λειτουργεί στην Πόμπια, του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μοιρών που λειτουργεί στην Πόμπια, μαζί με τα παιδιά του Νηπιαγωγείου της Πόμπιας καθώς και του ΕΕΕΕK Τυμπακίου.

Ακολούθησε βίντεο από τον Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» καθώς και βραβεύσεις των αθλητών μελών του. Τις απονομές έκανε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα παιδείας κ. Γιάννης Ξηρουδάκης.  Επίσης ο Σύλλογος βράβευσε προπονητές, εθελοντές και ανθρώπους που βοηθούν και στηρίζουν τις δράσεις του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της συνεργασίας του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με το νερό Ζαρός και απονομή τιμητικής πλακέτας στον εκπρόσωπο της Βότομος κ. Κώστα Μανουδάκη. Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Ελένη Τιτάκη, αναπληρώνοντας τον Δήμαρχο που απουσίαζε, προχώρησε στην απονομή επαίνων στους εκπροσώπους των σχολείων και των φορέων, δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο μπουφέ και παραδοσιακά εδέσματα  που ετοίμασε ειδικά για την εκδήλωση ο Σύλλογος Γυναικών Γαλιάς.

 

mesaralive.gr  04 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα