Mε κάθε επισημότητα οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου και στον Δήμο Γόρτυνας

  25 March, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Mε κάθε επισημότητα οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου και στον Δήμο Γόρτυνας

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ηςΜαρτίου 1821, στον Δήμο Γόρτυνας. Μαθητικές παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν σε Αγίους Δέκα, Αγία Βαρβάρα, Ασήμι, Γέργερη, Βαγιωνιά και Σοκαρά, ενώ τιμητικές εκδηλώσεις διοργανώθηκαν και σε άλλες κοινότητες του Δήμου. 

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λευτέρης Κοκολάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Δεσδενάκης, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Τσικνάκης, Γιώργος Κουμιανάκης, Στέλιος Σηφάκης, Στέλιος Μαυρίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Πόπη Δασκαλάκη, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, σωματείων και φορέων του Δήμου.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Το μήνυμα του Δημάρχου

«Πηγή έμπνευσης, δύναμης και ελπίδας, ο απελευθερωτικός αγώνας των ηρώων του 1821 αποτελεί ορόσημο στην πορεία της πατρίδας μας. Η 25η Μαρτίου, διπλή εορτή για τον Ελληνισμό, ως επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας και ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μας υπενθυμίζει ότι η ελευθερία και η ανεξαρτησία της πατρίδας μας κατακτήθηκαν με κόπο, με θυσίες, με αυταπάρνηση, με ενότητα.
Χρέος μας είναι να διαφυλάξουμε την κληρονομιά της Επανάστασης του 1821 και να αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, με ομοψυχία, με τόλμη και υπευθυνότητα, ώστε να χτίσουμε μαζί μια καλύτερη Ελλάδα, μια καλύτερη κοινωνία για τις επόμενες γενιές». 
 

 

  25 March, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ