Eθελοντική αιμοδοσία, υπο την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου

Άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία που προωθεί την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, την Παρασκευή στο Τυμπάκι .
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, για άλλη μια χρονιά, απευθύνει κάλεσμα ευαισθητοποίησης και προσφοράς!
Η σημασία της συμμετοχής στη σπουδαία αυτή κοινωνική δράση επισημαίνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου καθώς,όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται « η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που εδώ και πολλά χρόνια χρειάζεται συνεχώς αίμα, τόσο την θερινή όσο και την χειμερινή περίοδο.»
Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, απέναντι απ’ το καφεκοπτείο Ανδριγιαννάκη, στην Κεντρική Λεωφόρο Τυμπακίου.

Δείτε επίσης
- Νέα διάσωση μεταναστών στους Καλούς Λιμένες
- Δήμος Φαιστού: Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της ΠΠ για την Αντιπλημμυρική Περίοδο
- Δήμος Φαιστού: Ευχές του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά
- Α.Σ Τυμπακίου: Ενημερωτική Εσπερίδα για την Προσωποποιημένη Άρδευση
- ΓΣEE: 24ωρη απεργία την 1η Οκτωβρίου – Ζητεί μείωση του χρόνου εργασίας στις 37,5 ώρες την εβδομάδα
Σχετικά άρθρα
- Nέα δράση αιμοδοσίας στο Τυμπάκι
- Vodafone Ελλάδας: Έφτασε στην Κρήτη το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο καλώδιο οπτικών ινών στον κόσμο
- Π.Σ Τυμπακίου: Ποδαρικό στο νέο έτος με μια ακόμα εθελοντική αιμοδοσία
- Το Τυμπάκι γίνεται παγκόσμιος κόμβος στις τηλεπικοινωνίες
- Σύλλογος Α.με.Α “Το Μέλλον”: Εθελοντική αιμοδοσία στη Φανερωμένη