“Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, δεν έχουμε δικαίωμα να εφησυχάζουμε”

  01 March, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, δεν έχουμε δικαίωμα να εφησυχάζουμε”

Mολίς 8 τα καταγεγραμμένα κρούσματα στην περιοχή μας σύμφωνα με τον Δήμαρχο Φαιστού

Στον (δοκιμασμένο από μολύνσεις) Δήμο Φαιστού, τα κρούσματα ανέρχονται σε 8 κι εντοπίζονται σε τρία χωριά. "Θεωρητικά δεν είναι μεγάλος ο αριθμός" σχολίασε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο δήμαρχος Γρηγόρης Νικολιδάκης, που κρατά ότι "τουλάχιστον από την ανάλυση των λυμάτων τα δείγματα ήταν σχεδόν μηδενικά".

Ωστόσο, "δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, δεν έχουμε δικαίωμα να εφησυχάζουμε" επισήμανε, καλώντας τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών.

Ο κ. Νικολιδάκης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τη μη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου στο Τυμπάκι, με αποτέλεσμα ο "μισός πληθυσμός της Μεσαράς να πηγαίνει στην Χερσόνησο και ο άλλος μισός στην Αλικαρνασσό" για να εμβολιαστεί.

Ο δήμαρχος Φαιστού έχει πάρει εγγυήσεις ότι η αστοχία αυτή θα διορθωθεί με την άφιξη της επόμενης παρτίδας εμβολίων, προκειμένου να πάψει να ταλαιπωρείται ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, κι ειδικά οι μεγάλης ηλικίας συνάνθρωποί μας.

"Πολλοί αρνητές υποχωρούν" ήταν η ευχάριστη διαπίστωση του κ. Νικολιδάκη, ο οποίος ανέφερε ότι πολύς κόσμος, ηλικίας 60-65 ετών που βρίσκονται στην παραγωγή  "θέλουν να κάνουν το εμβόλιο".

 

  01 March, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ