Άλλωσε και το Ατσαλένιο η ΑΕΚαμηλαρίου

mesaralive.gr  29 March, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Άλλωσε και το Ατσαλένιο η ΑΕΚαμηλαρίου

Φώτο: mesaralive

Αν και δυσκολεύτηκε, το Καμηλάρι κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη στο Ατσαλένιο, επικρατώντας με 0-1 του Ερμή στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στην πρώτη τους στιγμή στο παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 15′ με το πλασέ του Τάρε έπειτα από τη σέντρα του Πατεράκη.

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία στο παιχνίδι, είχαν την κατοχή και έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με το 0-1 ωστόσο να παραμένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε έτσι όπως τελείωσε, με τον Ερμή να βρίσκεται στην επίθεση και το Καμηλάρι να αμύνεται αποτελεσματικά.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες όχι μόνο για να ισοφαρίσουν, αλλά ακόμα και να πάρουν το παιχνίδι, ωστόσο  η αποτελεσματική αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων έφεραν τη σημαντική νίκη για το Καμηλάρι.

 

Ερμής Ατσαλένιου: Γκογκόσης, Νάτος, Σ., Νάτος Τ., Μακρυγιαννάκης, Λίλος, Τιγκίρης, Φακουρέλης, Χρονάκης, Μπιρμπίλης (65′ Εκχόσου), Δραμουντάκης (63′ Χριστοφής), Ανυφαντάκης

Καμηλάρι: Παπαδοσπυριδάκης, Βολιράκης, Αζίζι (45′ λ.τ. Μαλαξιανάκης), Πατεράκης, Στεφανάκης (57′ λ.τ. Θεοδωράκης), Άλα, Παπαδάκης Γ. (75′ Παπαδάκης Δ.), Δεληλάι, Παπαδάκης Κ., Τάρε, Μάκρογλου.

 

 

grandsport.gr

 

mesaralive.gr  29 March, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα