Ήττα για την Α.Ε.καμηλαρίου 5-2 από Ασήμι

Στέλιος Χανιωτάκης  20 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ήττα για την Α.Ε.καμηλαρίου 5-2 από Ασήμι

«Καλπάζει» κυριολεκτικά το Ασήμι, καθώς αν και αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πετύχει άλλη μια σημαντική νίκη αυτή την φορά επί της ΑΕ Καμηλαρίου με σκορ 5-2 για την 10η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ, αυξάνοντας έτσι την διαφορά στους τρείς βαθμούς από τον 2ο πλέον Δία.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 1΄ με μακρινό σουτ του Τσαφαντάκη,  για να έρθει όμως άμεσα η απάντηση των γηπεδούχων στο 4΄ με τον  Χατζηπαυλίδη να ισοφαρίζει σε 1-1.
Από εκεί και μετά, οι γηπεδούχοι συνέχισαν την προσπάθεια με στόχο το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, κάτι το οποίο κατάφεραν να πετύχουν στο 40΄ με τον Έντισον, για να έρθει λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου ο Καφετζόπουλος να σημειώσει το 3-1.
Στην επανάληψη, το Ασήμι συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 63΄ ο Τα, Χατζάκης «έγραψε» το 4-1.
Στη συνέχεια η  ΑΕ Καμηλαρίου προσπάθησε να αντιδράσει  και στο 72΄ ο Παναγάκης μείωσε το σκορ σε 4-2, για να έρθει λίγο αργότερα η απάντηση από το Ασήμι με τον Βαρδάκη να διαμορφώνει το τελικό 5-2.
Να σημειωθεί, ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες, λόγω αποβολής στο 87΄ του Άλλα με 2η κίτρινη κάρτα.

Ασήμι: Κοκκινάκης, Λεντιδάκης (65΄ Μαζιτζής), Γαραντωνάκης, Χατζηπαυλίδης, Παξιμαδάς, Μουντράκης, Στρατάκης, Βαρδάκης, Έντισον (73΄ Μιχελάκης), Χατζάκης, Καφετζόπουλος (55΄ Χατζηπαυλίδης  Α.).

ΑΕ Καμηλαρίου: Χίκα, Λεονταράκης, Μαλλιαράκης, Αζίζ (46’  Κανάκης), Τσαφαντάκης, Παπαδάκης, Ρηγάκης (70΄ Θεοχαράκης), Σταυρουλάκης (30΄ Άλλα Κλότζ), Κουρτάκης, Κρασαγάκης, Αζίζ Άλλα.

 

Στέλιος Χανιωτάκης  20 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα