Αγκινάρες με ξύγαλο (ή άλλο κρεμώδες τυρί)

Όχι ότι το φαγητό είναι άσχημο. Απεναντίας! Είναι ένα εξαιρετικό ανοιξιάτικο πιάτο από εκείνα που οι συνδυασμοί λίγων υλικών καλής ποιότητας δίνουν αποτέλεσμα που υπερβαίνει το άθροισμα των συστατικών όπως συνηθίζω να λέω. Οι αγκινάρες συνδυασμένες με μαλακά τυροκομικά (γιαούρτι ή κρεμώδη τυριά) είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Πρόσχημα λοιπόν η συνταγή για μια περιήγηση στην περιοχή της Σητείας, γι αυτό και ελάχιστες οι φωτογραφίες του πιάτου.
Περισσότερα εδώ
Δείτε επίσης
- Δήμος Γόρτυνας:Την Τετάρτη 30 Απριλίου η λαϊκή αγορά στο Ασήμι
- Τέσσερα τουρκογενή κράτη αναγνώρισαν την Κύπρο- έντονη αντίδραση Τουρκίας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σχεδιασμός για νέες πληρωμές
- Κωνσταντινούπολη: «Σεισμός πάνω από 7 Ρίχτερ θα επηρεάσει και την Ελλάδα»
- “Stop” στην άρδευση νέων εποχικών καλλιεργειών κηπευτικών στη Γόρτυνα βάζει ο Δήμος