Αγκινάρες με ξύγαλο (ή άλλο κρεμώδες τυρί)

Όχι ότι το φαγητό είναι άσχημο. Απεναντίας! Είναι ένα εξαιρετικό ανοιξιάτικο πιάτο από εκείνα που οι συνδυασμοί λίγων υλικών καλής ποιότητας δίνουν αποτέλεσμα που υπερβαίνει το άθροισμα των συστατικών όπως συνηθίζω να λέω. Οι αγκινάρες συνδυασμένες με μαλακά τυροκομικά (γιαούρτι ή κρεμώδη τυριά) είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Πρόσχημα λοιπόν η συνταγή για μια περιήγηση στην περιοχή της Σητείας, γι αυτό και ελάχιστες οι φωτογραφίες του πιάτου.
Περισσότερα εδώ
Δείτε επίσης
-
Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις