Υποψήφιος Δήμαρχος ο Μηνάς Σταυρακάκης

mesaralive.gr  19 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Υποψήφιος Δήμαρχος ο Μηνάς Σταυρακάκης

Το πρώτο του επίσημα μήνυμα δημοσιοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης.

Στόχος του, όπως σημειώνει, μέσα από νέες πρωτοβουλίες και δράσεις να επιτευχθεί η προβολή και προώθηση του Δήμου, του πρωτογενή και του τουριστικού του τομέα, του επιχειρείν και των δράσεων που λαμβάνουν χώρα εδώ για τον Πολιτισμό και τον μαρτυρικό χαρακτήρα του τόπου.

Το μήνυμα του αναλυτικά: 

«Ο Δήμος Βιάννου βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Έχοντας δεδομένα πάρα πολλές δυνατότητες και ιδιαιτερότητες, όπως αυτές αποκαλύπτονται μέσα από τον φυσικό του πλούτο, τον Πολιτισμό και την μαρτυρική Ιστορία του, καλείται να προχωρήσει Μπροστά. 
Μέχρι σήμερα αδιαμφισβήτητα έχουν γίνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως μπορούμε μέσα από νέες πρωτοβουλίες και δράσεις να πετύχουμε την, προβολή και προώθηση του Δήμου, του πρωτογενή και του τουριστικού του τομέα, του επιχειρείν και των δράσεων που λαμβάνουν χώρα εδώ για τον Πολιτισμό και τον μαρτυρικό χαρακτήρα του τόπου μας.
Οραματίζομαι  ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης στην τοπική Αυτοδιοίκηση που θα αξιοποιεί  όλο το προσωπικό του Δήμου κατάλληλα ώστε να εξυπηρετεί τον πολίτη, αλλά και να υποστηρίζει τη διεύρυνση της παραγωγικής  βάσης της περιοχής.  
Για αυτό το λόγο αποφάσισα να διεκδικήσω στις ερχόμενες εκλογές το δημαρχιακό θώκο. Μια απόφαση συνειδητή που πηγάζει μέσα από τη δίψα μου να προσφέρω στο μέλλον, όπως έχω προσφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια, μέσα από την ενασχόληση μου με τα Κοινά και το καλό του τόπου, από όποιο μετερίζι κι αν έχω βρεθεί.
Είμαι γνώστης των προβλημάτων κάθε τοπικής Κοινότητας του Δήμου μας,  όχι μόνο γιατί ασχολούμαι μέσα από το Δήμο ενεργά τα τελευταία 8 χρόνια, αλλά γιατί αυτός είναι ο τόπος μου. 
Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα και μέσα και από την επαγγελματική μου δραστηριότητα και τη φυσική παρουσία μου, βιώνω από κοντά τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου.
Θέλω όπως με έχουν τιμήσει και με έχουν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια να ανταποδώσω αυτή την εκτίμηση τους προς το πρόσωπο μου. 
Μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλά από όλους εμάς που εργαζόμαστε σκληρά για να φτάσει και να μπει ο Δήμος, από την προβληματική κατάσταση και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που τον ταλάνιζαν, σε τροχιά ανάπτυξης,  με την πραγματοποίηση πολλών έργων και τη δρομολόγηση άλλων.
Μπορούν όμως να γίνουν ακόμη περισσότερα και οι δημότες να είναι βέβαιοι πως υπάρχουν πολλές δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν. Από την επόμενη μέρα κιόλας θα τεθούν επί τάπητος μια σειρά από ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να γίνουν πράξη πολλά πράγματα, τα οποία ως σήμερα δεν έχουν υλοποιηθεί.
Για αυτό το λόγο συστρατευόμαστε με σκοπό να υπηρετήσουμε διαχρονικά το δημόσιο συμφέρον, την κοινωνία της Βιάννου και όχι τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. 
Στόχος μας είναι η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία, η ενότητα, η οικονομική αυτοδυναμία, η ανάπτυξη και το μέλλον της Βιάννου, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση που αποκομίσαμε μέσα από τη δράση μας τα προηγούμενα χρόνια.
Με σχέδιο, όραμα και συγκεκριμένες προτάσεις είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα διεκδικώντας  για τον τόπο και τους  πολίτες το καλύτερο δυνατόν, αναδεικνύοντας επιτέλους τη δυναμική του τόπου μας.  
Με αξιοποίηση του ορεινού όγκου, του παραλιακού μετώπου, του τουριστικού παράγοντα και του πρωτογενή τομέα. Μέσα από τη σύνθεση δυνάμεων και τη σύμπραξη όλων. Με στρατηγικό σχεδιασμό για μια Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη.
Με ακόμη περισσότερα έργα υποδομής. Η Βιάννος είναι μια περιοχή με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης. Διαθέτει ένα όμορφο  παραλιακό μέτωπο κι ένα τεράστιο φυσικό, αγροτικό, παραγωγικό και πολιτισμικό απόθεμα στην ενδοχώρα της. Η αξιοποίηση τους είναι επιβεβλημένη, όπως για παράδειγμα η ανάδειξη του Μνημείου της Αφροδίτης.
Μοναδικός μας αντίπαλος για να πετύχουμε το στόχο μας είναι τα προβλήματα του τόπου μας και αυτά, με σχέδιο, πρόγραμμα και πίστη στο όραμα μας, θα τα αντιμετωπίσουμε για να πετύχουμε πολλά περισσότερα για κάθε συμπολίτη, κάθε συμπολίτισσα, κάθε νέο του τόπου μας», καταλήγει η ανακοινωση του κ. Σταυρακάκη.

 

mesaralive.gr  19 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα