Εγκρίθηκε από το ΔΣ το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δ. Αρχανών Αστερουσίων

mesaralive.gr  20 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εγκρίθηκε από το ΔΣ το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δ. Αρχανών Αστερουσίων

φωτο:mesaralive.gr

Tο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων για τα έτη 2015-2019, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων με την υπ'αρ. 283 της συνεδρίασης της 15ης Σεπτεμβρίου 2015.

Η απόφαση πάρθηκε από το ΔΣ ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες διαβούλευσης και δημοκρατικού προγραμματισμού.

Να σημειωθεί ότι το Ε.Π. του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων,  συνιστά ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής ανάπτυξης.

Αφορά στις υποδομές και στις τοπικές επενδύσεις, καθώς και στη βελτίωση της υφιστάμενης οργάνωσης και λειτουργίας, μεριμνώντας για τη βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου και την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Καλύπτει όλο το φάσμα των αρμοδιοτήτων του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του και εν δυνάμει το σύνολο των τοπικών υποθέσεων

 Τα Πενταετή Επιχειρησιακά Προγράμματα περιλαμβάνουν Στρατηγικό Σχέδιο, Επιχειρησιακό Σχέδιο  (το οποίο αποτελεί την εξειδίκευση του Στρατηγικού Σχεδίου σε συγκεκριμένες δράσεις) και Οικονομικό Προγραμματισμό.

Τα κείμενα του Επιχειρησιακού Προγράμματος τίθενται στην διάθεση των Δημοτών και όλων των ενδιαφερομένων προς ενημέρωση και υποβολή προτάσεων και παρατηρήσεων.

 

mesaralive.gr  20 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ