Τυμπακι: Σε τροχιά υλοποίησης τα εργα ανάπλασης του Ι.Ν Αγίου Τίτου

  03 December, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τυμπακι: Σε τροχιά υλοποίησης τα εργα ανάπλασης του Ι.Ν Αγίου Τίτου

Σύμβαση με προϋπολογισμό 790.000 ευρώ για την «Συντήρηση και αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγ. Τίτου Τυμπακίου Δήμου Φαιστού» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης


Ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης ανέφερε, ότι, «πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που τιμά τον τόπο μας και την ιστορία μας. Πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη Σταύρο #Αρναουτάκη για τη συμβολή του και όλη την προσπάθεια που έχει καταβάλει. Είμαστε βέβαιοι πως το έργο θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή».
 Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την υλοποίηση του σημαντικής για το τόπο παρέμβασης όπως επίσης τα στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας.
 Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Σταύρο Αρναουτάκη παρόντες ήταν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος, ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου Γιάννης Φασομυτάκης, ο εφημέριος του Αγ. Τίτου π. Γεώργιος Ντισπυράκης, ο διευθυντής Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, τα στελέχη της υπηρεσίας Γιώργος Κανδεράκης, Δήμητρα Τζανάκη, και η εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας.
 

 

  03 December, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα