Υπογραφή σύμβασης για τις θεομηνίες στην Δ.Ε. Ζαρού

  14 January, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Υπογραφή σύμβασης για τις θεομηνίες στην Δ.Ε. Ζαρού

Στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Πρόγραμμα Πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α’ και Β’ Βαθμού της χώρας» που αφορά στη Δημοτική Ενότητα Ζαρού προχώρησε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας. 

Το έργο έχει προϋπολογισμό 250.000 ευρώ, ενώ χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο της γενικότερης δράσης ενίσχυσης για αντιμετώπιση ζημιών και φυσικών καταστροφών.

Οι πρόδρομες εργασίες του έργου αναμένεται να αρχίσουν άμεσα από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Φαιστού, προκειμένου να προχωρήσει η εγκατάσταση του εργολάβου.

«Ένα ακόμα έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης για τη Δημοτική Ενότητα Ζαρού κι εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο έργων που πραγματοποιούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Στην προκειμένη περίπτωση αξιοποιούνται χρηματοδοτήσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών, που ακολουθούν τη γενικότερη λογική μας για αξιοποίηση όλων των δυνατών πόρων και μέσων με στόχο την ανάπτυξη του δήμου μας».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Φασομυτάκης αναφέρει:

«Προχωράμε δυναμικά σε μια σειρά από έργα σε όλο το δήμο μας και σε κάθε δημοτική ενότητα. Ειδικά για τη Δημοτική Ενότητα του Ζαρού έχουμε δρομολογήσει μια σειρά σημαντικών έργων που σιγά – σιγά αρχίζουν να υλοποιούνται προς όφελος των κατοίκων και της περιοχής. Οι δράσεις μας δεν σταματούν. Συνεχίζουμε και προχωρούμε πιστοί στο όραμα μας για μια συνολική ανάπτυξη όλου του Δήμου».

 

  14 January, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα