Το μενού της εβδομάδας: 7 συνταγές που θα σας καλύψουν όλες τις μέρες
Νέα χρονιά, νέες, καλύτερες συνήθειες. Μαγειρεύουμε σπιτικά, επιλέγουμε εποχικές πρώτες ύλες, ψωνίζουμε με πρόγραμμα ώστε να μην υπερβάλλουμε και να μην πετάμε τίποτα. Σε αυτό το πνεύμα, ετοιμάσαμε το εβδομαδιαίο μας συνταγολόγιο, από Δευτέρα έως Κυριακή. Το ανεβάζουμε την Παρασκευή ώστε να έχετε όλον τον χρόνο να προμηθευτείτε τα υλικά σας, μια που το Σάββατο είναι η ημέρα που είθισται να κάνουμε τα ψώνια μας. Ισορροπημένο, περιέχει τις βασικές ομάδες τροφίμων και είναι σύμφωνο με τις επιταγές των διατροφολόγων αλλά και με την παράδοση και τις συνήθειες του ελληνικού νοικοκυριού. Μια φορά την εβδομάδα λοιπόν κόκκινο κρέας, 1 – 2 φορές πουλερικά, 2 – 3 λαχανικά και όσπρια και 1 – 2 φορές ψάρια και θαλασσινά. Ελπίζουμε να τα καταφέραμε και να γίνει ο εβδομαδιαίος οδηγός σας.
Δείτε επίσης
- Ρωσία: Ξεκίνησε μαζική παραγωγή κινητών πυρηνικών καταφυγίων - Φόβοι για επέκταση του πολέμου
- Ι.Ν Αγίας Αικατερίνης: Το πρόγραμμα των εορτασμων
- Κοτόπουλο με λινγκουίνι και σάλτσα μουστάρδας
- Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες την περίοδο των Χριστουγέννων - Μέχρι 10% η αύξηση στο κόστος
- Δημοτικά σχολεία: Ανησυχία των διευθυντών για τη μείωση του μαθητικού πληθυσμού