“Το “κακό” θα το ξορκίσουμε”!

  02 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Το “κακό” θα το ξορκίσουμε”!

Αποφασισμένος ο ίδιος και η παράταξή του να εφαρμόσουν, πλήρως, το πρόγραμμά τους για την αλλαγή σελίδας στον πολύπαθο δήμο

Αποφασισμένος να εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε από τους Γορτύνιους πολίτες, εμφανίστηκε μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο έκπτωτος - πλέον - δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

Ο ίδιος, κάνοντας ειδική αναφορά στον ξάδερφό του και προσωρινό δήμαρχο, Λευτέρη Κοκολάκη, αλλά και όλους τους συνεργάτες που πλαισιώνουν την προσπάθεια, τόνισε ότι "το κακό θα το ξορκίσουμε", διαβεβαιώνοντας ότι η νέα δημοτική αρχή θα επιτελέσει το σκοπό, για τον οποίο οι πολίτες ψήφισαν την παράταξη. "Τα ουσιαστικά καθήκοντα τα ασκώ. Συνεπικουρούμαι από έναν άξιο άνθρωπο, το Λευτέρη Κοκολάκη, και τους συνεργάτες μου" - ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως "ο δήμος Γόρτυνας αλλάζει σελίδα"!

"Θα μπορούσε να είχε κοπεί η υποψηφιότητα, όταν κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο" - είπε ο Μιχάλης Κοκολάκης, εκφράζοντας τον προβληματισμό του, ενώ όπως τόνισε ο ίδιος νομικοί κύκλοι του έχουν μεταφέρει ότι είναι πρωτοφανής αυτή η απόφαση. Εξέφρασε όμως και τη βεβαιότητα ότι θα δικαιωθεί με την προσφυγή του στο Στε: "Είμαστε σίγουροι ότι στο ΣτΕ αυτή τη απόφαση θα καταπέσει".

Ο κ.Κοκολάκης αναφέρθηκε και στον Νίκο Σχοιναράκη, σημειώνοντας πως "δεν έχει να κερδίσει τίποτα, κρατάει σε μια κατάσταση ομηρίας τον τόπο και εκδικείται το 70% του κόσμου που επέλεξε να αλλάξει σελίδα ο δήμος"

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  02 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα