Θρήνος για τα δυο παλικάρια - Ο πατέρας δούλευε στο νοσοκομείο που έφεραν νεκρό το γιο του

Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας ...
Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν τα άψυχα κορμιά των δυο παλικαριών που βρήκαν τραγικό θάνατο χθες το πρωί στο Γάζι στο δρόμο προς το Καβροχώρι.
Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας καθώς στο κυλικείο του νοσοκομείου εργαζόταν ο πατέρας του ενός από τους νεαρούς. Όταν είδε το ΕΚΑΒ να περνά από μπροστά τους και να μπαίνει στο νοσοκομείο ο ίδιος πήγε στα ΤΕΠ προκειμένου να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί.
Και έμαθε το τραγικό νέο ... Ότι ο νεκρός που μετέφερε το ασθενοφόρο ήταν ο γιος του ...
Τα δυο άτυχα παιδιά ήταν ξαδέρφια 29 και 25 ετών. Όπως έγραψε το Cretalive νωρίτερα το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να φύγει από δρόμο και να πέσει από τη γέφυρα σε παράδρομο παρασύροντας το ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο από το οποίο μόλις είχαν αποβιβαστεί ένας άνδρας με τον εγγονό του.
Οι δύο άτυχοι νέοι εγκλωβίστηκαν στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Οι σοροί των παιδιών μεταφέρθηκαν χθες στον Κρουσώνα ενώ οι κηδείες και των δύο θα τελεστούν σήμερα , στις 11 το πρωί, στην Αγία Τριάδα στον Κρουσώνα.
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Ο Τραμπ στέλνει από τις ΗΠΑ τους «θερμούς χαιρετισμούς» του στον Πούτιν και τον Κιμ Γιονγκ Ουν
- Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει ανάπτυξη στρατευμάτων στην Ουκρανία
- Τραμπ για Ουκρανικό: απογοητευμένος με την έλλειψη προόδου
- ΗΠΑ: Τροπολογία για περιορισμό στην πώληση όπλων προς Τουρκία
- H Ρωσία χτύπησε κτίριο της ΕΕ στο Κίεβο -«Σκόπιμο πλήγμα», λέει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου