Την έσωσε ο Λιβάγια!

  08 June, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Την έσωσε ο Λιβάγια!

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Ολυμπιακό στάδιο, στο πρώτο τους ματς στα φετινά πλέι οφ, με το τελικό αποτέλεσμα να δίνει από ένα βαθμό, ανεβάζοντας τους τυπικά γηπεδούχους στην δεύτερη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν τέταρτοι με επτά πόντους περισσότερους από τον πέμπτο Άρη.

Το «τριφύλλι» δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα για τουλάχιστον μια ώρα ενώ ο Μακέντα σκόραρε δύο φορές, με την δεύτερη να είναι και… φαρμακερή, στο 65’ κι ενώ η πρώτη στο 52’ ορθώς δεν μέτρησε αφού όντως υπήρξε παράβαση, δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα και μια διαφαινόμενη νίκη γοήτρου...

Ωστόσο, η ποιότητα του Λιβάγια, ο οποίος ισοφάρισε στο 75ο λεπτό, έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο για να μην χαθεί εντελώς η ευκαιρία για την «Ένωση» να πάρει κάτι από το ματς που περίμενε -με βάση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο έτερο ντέρμπι- πως θα την ανέβαζε μόνη δεύτερη!

Πλην των δύο σκόρερ, επιρροή στο ματς είχαν επίσης Ολιβέρια και Νάγκι, αμφότεροι ερχόμενοι μάλιστα από τον πάγκο τγν ομάδων τους. Ενώ ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και στον διαιτητή Τζήλο, ο οποίος χαρίστηκε τόσο στον Κουρμπέλη, όσο και στον Λόπες, αφήνοντας τους να τελειώσουν το ντέρμπι αντί να τους αποβάλλει αμφότερους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΚ (4-3-3): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες (67’ Ολιβέιρα), Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε (75’ Κλωναρίδης), Μάνταλος (87’ Αραούχο), Λιβάγια.

Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Αγιούμπ (60’ Νάγκι), Κουρμπέλης, Δώνης (77’ Μπουζούκης), Ζαχίντ (69’ Ανουάρ), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (77’ Χατζηθεροδωρίδης).

 

  08 June, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα