Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο...

  19 August, 2019 ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο...

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι με τρένο που ερχόταν από Αλεξανδρούπολη. Μαρτυρίες ότι το αυτοκίνητο περνούσε τις γραμμές όταν ήρθε το τρένο. Η έγκυος καθόταν στη θέση του συνοδηγού του ΙΧ. Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ο οδηγός.

Η μοιραία σύγκρουση έγινε στις 14.10 το μεσημέρι, ανάμεσα σε τρένο και αυτοκίνητο, σε σιδηροδρομική διάβαση, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη.

Η αμαξοστοιχία που έκανε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν το ζευγάρι, στα Διαβατά.

Σταμάτησε η κυκλοφορία και από την αρχή οι πληροφορίες έλεγαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν μία έγκυος σε σοβαρή κατάσταση. Δυστυχώς η γυναίκα δεν τα κατάφερε…

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και ο άνδρας στο «Παπανικολάου».

Έγκυος 20 εβδομάδων η άτυχη γυναίκα

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δυστύχημα έγινε σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση .

Η γυναίκα, επιβάτιδα στο ΙΧ, που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και μετά στο «Παπανικολάου», όπου θα γίνει νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

 

  19 August, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα