“Ταξίδι” στα μυστικά της Κρητικής Κουζίνας!

Τα μυστικά της κουζίνας τους αποκάλυψαν βραβευμένοι chefs απο την Κρήτη στα πλαίσια του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα εργαστήρια στη σχολή Etoile, στις 23 και 24 Μαρτίου.
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο, Εκπαιδευτικό Οργανισμό ETOILE και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος για την προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού και των προϊόντων ΠΟΠ.
Ένα βιωματικό ταξίδι - σεμινάριο στον κόσμο των αυθεντικών κρητικών γεύσεων και των προϊόντων του νησιού.

Δείτε επίσης
- Πνευματικό Κέντρο Ζαρού: η μουσικοθεατρική αφήγηση «Ελένη» την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025
- Το ταξίδι στο μουσικό σύμπαν των “Dretta” συνεχίζεται στο Τυμπάκι-Oι προγραμματισμένες συναυλίες
- ΕΟΤ: Εκδηλώσεις σε Αμοργό, Λέσβο, Κορινθία, Κρήτη και Ρόδο
- Ριζόφτερα: Αυλαία στη φετινή χρονιά με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα απόψε στον Αγ. Τίτο Τυμπακίου
- «Πρεμιέρα για τα Υακίνθεια 2025 με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα»