“Ταξίδι” στα μυστικά της Κρητικής Κουζίνας!
Τα μυστικά της κουζίνας τους αποκάλυψαν βραβευμένοι chefs απο την Κρήτη στα πλαίσια του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα εργαστήρια στη σχολή Etoile, στις 23 και 24 Μαρτίου.
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο, Εκπαιδευτικό Οργανισμό ETOILE και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος για την προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού και των προϊόντων ΠΟΠ.
Ένα βιωματικό ταξίδι - σεμινάριο στον κόσμο των αυθεντικών κρητικών γεύσεων και των προϊόντων του νησιού.

Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού:Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου
- Εκδήλωση: «Ας μιλήσουμε για τον Αυτισμό στη Μεσσαρά» στις Μοίρες
- Ο Δήμαρχος Φαιστού στο Gortys Forum 2025 – Διάλογος για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το μέλλον
- Δήμος Γόρτυνας: Ενημερωτική Εκδήλωση για την Άνοια στο Ασήμι
- Tυμπάκι: Μια βραδιά πολιτισμού και οράματος στον Άγιο Τίτο





