“Ταξίδι” στα μυστικά της Κρητικής Κουζίνας!
Τα μυστικά της κουζίνας τους αποκάλυψαν βραβευμένοι chefs απο την Κρήτη στα πλαίσια του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα εργαστήρια στη σχολή Etoile, στις 23 και 24 Μαρτίου.
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο, Εκπαιδευτικό Οργανισμό ETOILE και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος για την προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού και των προϊόντων ΠΟΠ.
Ένα βιωματικό ταξίδι - σεμινάριο στον κόσμο των αυθεντικών κρητικών γεύσεων και των προϊόντων του νησιού.
Δείτε επίσης
- Εορτασμός Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο Γόρτυνας
- Με λαμπρότητα οι εορτασμοί για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Τυμπάκι.
- Δήμος Φαιστού: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου
- Μουσική εκδήλωση της Παραδοσιακής Χορωδίας του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι.M Γορτύνης&Αρκαδίας
- Πόμπια: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή...