“Ταξίδι” στα μυστικά της Κρητικής Κουζίνας!
Τα μυστικά της κουζίνας τους αποκάλυψαν βραβευμένοι chefs απο την Κρήτη στα πλαίσια του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα εργαστήρια στη σχολή Etoile, στις 23 και 24 Μαρτίου.
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο, Εκπαιδευτικό Οργανισμό ETOILE και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος για την προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού και των προϊόντων ΠΟΠ.
Ένα βιωματικό ταξίδι - σεμινάριο στον κόσμο των αυθεντικών κρητικών γεύσεων και των προϊόντων του νησιού.
Δείτε επίσης
- Ενημερωτική εκδήλωση για την ποιότητα του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου «Kriti» στο Ασήμι
- Mε λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Τυμπάκι
- Σύνολο Νυκτών&Τοξοτών Οργάνων Κρήτης: Νέο πρότζεκτ με την σφραγίδα του Μιχάλη Μαρακομιχελάκη
- Δήμος Φαιστού : Σήμερα η εκδήλωση της Παγκρήτιας Συνέλευσης Νέων στις Μοίρες
- Κέφι, χρώματα και μουσική γέμισε το Τυμπάκι!