“Ταξίδι” στα μυστικά της Κρητικής Κουζίνας!

Τα μυστικά της κουζίνας τους αποκάλυψαν βραβευμένοι chefs απο την Κρήτη στα πλαίσια του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα εργαστήρια στη σχολή Etoile, στις 23 και 24 Μαρτίου.
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο, Εκπαιδευτικό Οργανισμό ETOILE και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος για την προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού και των προϊόντων ΠΟΠ.
Ένα βιωματικό ταξίδι - σεμινάριο στον κόσμο των αυθεντικών κρητικών γεύσεων και των προϊόντων του νησιού.

Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Εσπερίδα με το αεροδρόμιο Καστελλίου στο επίκεντρο
- Το Τυμπάκι τίμησε τη μνήμη των Ηρώων του 1821 (Φωτογραφίες-Βίντεο)
- Youth Crete: Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Ασήμι
- Δήμος Φαιστού: Ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τη γυναίκα στο επίκεντρο
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου