Αρνάκι με χυλοπίτες

Υλικά
1 κιλό αρνάκι
½ σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά
2 μέτριες ντομάτες
½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί
1 κρεμμύδι
4 κουταλιές λάδι
1 καρότο
½ κιλό χυλοπίτες
Αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία
Kόβουμε το κρέας σε κύβους και το σοτάρουμε σε καυτό λάδι. Μόλις ροδίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκορδάκι,την πιπεριά και το καρότο, όλα κομμένα σε μικρά κομμάτια. Μετά από 2 λεπτά βάζουμε 1 φλιτζάνι νερό και μόλις βράσει αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα τον αφρό που σχηματίζεται. Αφήνουμε το κρέας να βράσει περίπου για 1 ώρα. Όταν μισοψηθεί, ρίχνουμε τις ντομάτες τριμμένες και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τις χυλοπίτες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 περίπου λεπτά ακόμα, μέχρι να δέσει η κόκκινη σάλτσα, να ψηθούν οι χυλοπίτες και να μαλακώσει το κρέας. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και πασπαλισμένο με το τριμμένο τυρί.
Δείτε επίσης
- Ελληνική Pisa: Τα 618 Δημοτικά-Γυμνάσια που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις την Πέμπτη 22 Μαΐου
- Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα -Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
- Πάγωμα του ΠΔ για την οριοθέτηση οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων ζητά ομόφωνα το ΔΣ της ΚΕΔΕ
- Μεσολογγίτικη Καρυδόπιτα
- Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Ζαρού ζητούν την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ.