Super League: Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

  14 January, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League: Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Χωρίς νικητή το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού στην Τούμπα

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική της Superleague, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Αν μια ομάδα δικαιούταν κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας, αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ, όμως η εντυπωσιακή εμφάνιση στο β' μέρος δεν ήταν αρκετή για να του χαρίσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα τον έβαζαν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου. 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στις αρχές του δεύτερου μέρους (51'). Ο Ζίβκοβιτς έκανε την σέντρα, ο Ουάρντα κέρδισε την κεφαλιά από τον Μπα, η ασθενής απόκρουση της μπάλας από τον Σα έστρωσε την μπάλα στα πόδια του Ινγκασον, ο οποίος δίχως κανέναν να τον μαρκάρει δεν είχε πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός στο 77' έφτασε στο 1-1, με μία στημένη φάση. Το κόρνερ του Φορτούνη έφερε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε αποτυχημένη έξοδο και ο Μπα με κεφαλιά έφερε το ντέρμπι στα ίσια. Ο «Δικέφαλος» είχε μεγάλη στιγμή στο 90ο λεπτό με τη βολίδα του Τζόλη να σταματάει στο δοκάρι του Σα.

 

  14 January, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα