Super League: Απρόσμενη ήττα και...πισωγύρισμα για τον ΟΦΗ (HL)

  06 December, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League: Απρόσμενη ήττα και...πισωγύρισμα για τον ΟΦΗ (HL)

Η “ελαφρά ταξιαρχία” άλωσε το “Γεντί Κουλέ”

Μεγάλο “διπλό” πήρε ο Απόλλων Σμύρνης επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 11η αγωνιστική της Superleague και ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Απόλλων Σμύρνης αιφνιδίασε μόλις στο 3ο λεπτό τους Κρητικούς με τον Φατιόν να ανοίγει το σκορ με κοντινή προβολή . Οι γηπεδούχοι πήραν άμεσα τον έλεγχο του αγώνα, αλλά συναντούσαν πρόβλημα στο να διασπάσουν την καλά στημένη άμυνα των “κυανόλευκων” . Σε δύο περιπτώσεις που τα κατάφεραν ο Γρίβας (26′, 37′) σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες και το 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Η διαφύλαξη του σκορ ήταν το κύριο ζητούμενο για τον Απόλλωνα από την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Βέρχουλστ αρχικά στο 49′ σε κεφαλιά του Σαρδινέρο και δευτερευόντως στη μεγάλη ευκαιρία του Μπαλογιάννη στο 68′ κράτησε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους. Εκεί ήταν που κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ντάουντα (70′) βρήκε δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα του Απόλλωνα και… κόβοντας τα πόδια των Κρητικών. 

Μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε και τελικά η “ελαφρά ταξιαρχία” πήρε το τρίποντο ανεβαίνοντας στους 9 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 11 χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη εξάδα.

 

  06 December, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα