
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο ένοπλος απειλεί πως θα ανοίξει πυρ εναντίον των ομήρων, ενώ ήδη πυροβόλησε μια φορά στον αέρα.
Ζήτησε διαπραγματευτή της αστυνομίας,πράγμα που έγινε αμέσως, και προειδοποιεί πως αν αποπειραθεί να παρέμβει, θα ανοίξει πυρ εναντίον της. Η αστυνομία απ τη μεριά της έχει αποκλείσει την περιοχή και συνιστά στους πολίτες να μείνουν μακρυά.
Οι αρχές δεν θεωρούν ότι η υπόθεση σχετίζεται με τρομοκρατία. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πιστεύουν πως πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για απόπειρα ληστείας.
Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι France 3 μετέδωσε ότι ο δράστης απείλησε επίσης ότι θα σκοτώσει έναν από τους ομήρους αν η αστυνομία δεν άρει τον αποκλεισμό της περιοχής.
«Μας ζήτησαν να κλείσουμε τις γρίλιες και να μείνουμε μέσα», είπε ένας καταστηματάρχη
Δείτε επίσης
- Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα -Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
- Άκαρπη η πρώτη ψηφοφορία για τον νέο Πάπα - Γιατί υπήρξε καθυστέρηση, πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία
- Σφοδρά πυρά πυροβολικού ανταλλάσσουν Ινδία και Πακιστάν - Τουλάχιστον 34 νεκροί
- Δημοσκόπηση: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι πιθανός εντός πέντε έως 10 ετών»
- Το Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο για επέκταση της επίθεσης και κατάληψη της Λωρίδας της Γάζας