Στο πλευρό των εργαζομένων ...

  12 October, 2019 ΑΡΘΡΑ
Στο πλευρό των εργαζομένων ...

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των Εργαζομένων στον ΟΤΕ, που απαιτούν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην Cosmote e-Value. Αίτημα, το οποίο αποτελεί κορυφαίο ζήτημα για το Σύλλογο των Εργαζομένων στον ΟΤΕ τα τελευταία χρόνια".

Στην ανακοίνωση τονίζεται:

"Έπειτα από την άρνηση της εταιρείας να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με αβάσιμα επιχειρήματα, όπως αυτά εκφράστηκαν από τους νομικούς της εκπροσώπους της εταιρείας , τα οποία καταρήφθηκαν στην απόφαση που εξέδωσε ο ΟΜ.Ε.Δ., δικαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα δίκαια αιτήματά των εργαζομένων στον ΟΤΕ.

Οι συνάδερφοι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, οι οποίοι καταγγέλλουν τόσο τη διοίκηση της Cosmote e-Value όσο και τη διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ, τονίζοντας ότι αποδείχτηκαν αναξιόπιστες και αποδεικνύοντας ότι το μόνο που ήθελαν να κερδίσουν ήταν χρόνος, με μοναδικό στόχο τους τη μείωση του μισθολογικού κόστους, χωρίς καμία άλλη αναπτυξιακή πρόταση, απαντούν δυναμικά με προκήρυξη επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας από τις 12:00 έως και τις 15:00 στις 14/10, 21/10, 29/10, 4/11, 11/11 και σε περαιτέρω κλιμάκωση κινητοποιήσεων μέχρι την τελική δικαίωση.

Το ΕΚΗ βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους και τον δίκαιο αγώνα τους, είμαστε εδώ είμαστε δυνατοί, είμαστε όλοι μαζί".

 

  12 October, 2019 ΑΡΘΡΑ