
Κατεβαίνει Κρήτη για... ανακοινώσεις ο Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης
Στην σκιά της κόντρας ανάμεσα σε Περιφέρεια και υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το απόγευμα της Τετάρτης "κατεβαίνει" στα Χανιά ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, κ Γιώργος Στρατάκος, μετά και την πρωτοβουλία της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη.
Στο μικροσκόπιο της ευρείας σύσκεψης στην Αντιπεριφέρεια των Χανίων, θα μπουν στο μικροσκοπίο το σοβαρό πρόβλημα με τον δάκο αλλά και οι καταστροφές από την πρόσφατη κακοκαιρία.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, από τα Χανιά θα γίνουν ανακοινώσεις και για τον δάκο, στον απόηχο των όσων ειπώθηκαν στην διάρκεια της εκπομπής ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ για την ευθύνη του υπουργείου σχετικά με την δακοκτονία.
Δείτε επίσης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κάθεσαι σε μια καρέκλα και σου ήρθαν 30.000» – Οι διάλογοι που «καίνε» τους εμπλεκόμενους
- Aγρότες: Δημιουργείται μηχανισμός ανάκτησης των παράνομων ενισχύσεων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαβιβάστηκε στη Βουλή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δικογραφία για Βορίδη Αυγενάκη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεγχος επιδοτήσεων του 2024 – Εν αναμονή νέας απόφασης από Κομισιόν
- Ελαιόλαδο: Πωλείται κάτω του κόστους παραγωγής – Ο τενεκές, οι πωλήσεις στο ράφι