SOS εκπέμπει το Λύκειο Τυμπακίου!

  11 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
SOS εκπέμπει το Λύκειο Τυμπακίου!

Βρισκόμαστε στα μέσα του Οκτώβρη και οι μαθητές του λυκείου του Τυμπακίου χάνουν κάθε εβδομάδα 130 ώρες διδασκαλίας!

Κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα το οποίο αντί να καλυτερεύει, επιδεινώνεται!  Ο Λυκειάρχης έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προς την Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρίς όμως αποτέλεσμα.αφου εξακολουθεί να υπαρχει έλλειψη καθηγητών και πιο συγκεκριμένα: φιλόλογου, μαθηματικού, αγγλικών και το πλέον παράδοξο είναι ότι δεν έχει έρθει ακόμη ο καθηγητής που θα διδάξει Κοινωνιολογία στην Γ’ Λυκείου ,ένα μάθημα  πανελλαδικώς εξεταζόμενο.

Επιπλέον,συμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι γονείς, το κτίριο δεν έχει αρκετές αίθουσες διδασκαλίας για να γίνονται τα μαθήματα,ενώ την ίδια ώρα σημειώνουν πως το κτίριο έχει να βαφτεί από το 2003! Η ταράτσα του σχολικού κτιρίου δεν έχει την απαραίτητη μόνωση, με αποτέλεσμα τον χειμώνα οι αίθουσες να μετατρέπονταιι σε "κανάλια της Βενετίας"!

Εφοσον όλα αυτά τα προβληματα υφίστανται , πότε θα γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου; Ο Δήμος Φαιστού μαζί με τους αρμόδιους της Παιδείας και των Υποδομών θα πρέπει να λάβει άμεση δράση για να δώσει λύσεις όπου είναι αρμοδιότητα του, αλλά και να πιέσει για να λυθούν τα υπολοιπα άλυτα ζητήματα! Ο καιρός περνάει και τα θύματα είναι τα παιδιά. Τι θα κάνουν στις εξετάσεις του Ιουνίου; Θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις με ελλιπή γνώση;

 

  11 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα