Σίμος: «Έχω εμπιστοσύνη σε όλους»
Δηλώσεις εν όψει του ματς κόντρα στον Βόλο πραγματοποίησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ:
«Θέλουμε να κρατήσουμε πράγματα από τα τρία πρώτα παιχνίδια όπως η ωριμότητα με την διαχείριση που κάναμε μετά την αποβολή. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση από τους προηγούμενους αγώνες.
Ο Βόλος είναι μια νεοφώτιστη και επαρχιακή ομάδα. Δείχνει μια φιλοδοξία και ένα κίνητρο ακόμα και στο τελευταίο παρότι το σκορ δεν ήταν το καλύτερο. Όμως εμείς, με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο, θα κάνουμε focus στην δική μας ομάδα και απόδοση δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για τον αγώνα.
Μπορεί να λείπουν κάποια παιδιά όμως όσοι είναι στην ομάδα μπορούν να αναπληρώσουν τον οποιονδήποτε. Σίγουρα θα ήταν καλό να είμαστε όλοι, όμως οποιαδήποτε απουσία και να έχουμε, έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά».
Δείτε επίσης
- Ένας νεκρός από τροχαίο στα Καπαριανά
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
- Ο Δήμαρχος Φαιστού στο Gortys Forum 2025 – Διάλογος για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το μέλλον
- Φόλες στον Σίβα εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι
- Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φαιστού





