Ματιές στο Σεμέδο του ΟΦΗ από Ολυμπιακό

  13 April, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ματιές στο Σεμέδο του ΟΦΗ από Ολυμπιακό

Η εγχώρια αγορά δεν άφηνε ποτέ αδιάφορο τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την Live Sport στα υπόψη των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν βρίσκονται δύο παίκτες που άφησαν άριστες εντυπώσεις φέτος, οι Λούκας Σάσα και Λισάντρο Σεμέδο.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός με ιταλικό διαβατήριο έχει συμβόλαιο ως το 2021 με τον Άρη, αλλά η απόκτησή του είναι εφικτή λόγω και των καλών σχέσεων με τους κίτρινους». Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει «ζωηρό» ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τους τρεις βασικούς του άξονα, Μπουχαλάκη, Γκιγέρμε και Καμαρά.

Όσο για τον Σεμέδο, ο 24χρονος γεννημένος στην Πορτογαλία αλλά διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι ξεχώρισε με τον ΟΦΗ και θεωρείται μια καλή λύση για τα εξτρέμ, όπου αναμένεται ενίσχυση. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Φορτούνα Σιτάρντ και εκτιμάται πως δεν θα χρειάζονταν πολλά χρήματα για να αποκτηθεί. Μάλιστα, μια τέτοια προσθήκη θα έβγαζε τον Μάξι Λοβέρα από την υποχρέωση να παίζει στα άκρα, που δεν είναι η φυσική του θέση.

 

  13 April, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα