Σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο: Με κορωνοϊό η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου

Από κορωνοϊό έχει προσβληθεί τελικά η γυναίκα από την Αργεντινή που επέβαινε στο κρουαζιερόπλοιο Costa Victoria που βρισκόταν αγκυροβολημένο στον κόλπο της Μεσαράς και για την οποία στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση μεταφοράς. Έγινε το απαραίτητο τεστ και τελικά διαπιστώθηκε ότι έχει κορωνοϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti από ιατρικές πηγές, η γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια. Αρχικά εισήχθη στο μονάδα χωρίς να διασωληνωθεί ωστόσο οι γιατροί στην πορεία έκριναν απαραίτητο να διασωληνωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα από την Αργεντινή είχε πυρετό και δυσκολία στην αναπνοή.
Την ίδια ώρα, επιδείνωση εμφάνισε η κατάσταση της υγείας του Γερμανού καθηγητή ο οποίος επίσης έχει προσβληθεί από κορωνοϊό. Ο καθηγητής νοσηλεύεται πλέον στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.
Δείτε επίσης
- Μοίρες: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδάκι με πατίνι κοντά σε παιδική χαρά
- Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσσαράς «Η Αγάπη» προειδοποιεί: γέμισαν φόλες το Πετροκεφάλι!
- Δυστύχημα στη Γαλιανή διασταύρωση
- Το μήνυμα του δημάρχου Φαιστού για τη γιορτή της μητέρας
- Στα δίχτυα των Αρχών διακινητές μεταναστών προς τον Δ. Φαιστού: 38 άτομα διασώθηκαν, 2 συλλήψεις