Πυροβόλησαν επιχειρηματία στα πόδια...

  30 August, 2019 ΑΡΘΡΑ
Πυροβόλησαν επιχειρηματία στα πόδια...

Απαντήσεις για το κίνητρο της αιματηρής ένοπλης επίθεσης σε βάρος 44χρονου γνωστού επιχειρηματία στον χώρο των καυσίμων αναζητά η Ασφάλεια Ηρακλείου που προσπαθεί μέσα από καταθέσεις και συλλογή στοιχείων να συνθέσει καρέ-καρέ το αιματοβαμμένο σκηνικό. Ως δράστης φέρεται Ρεθυμνιώτης, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των καυσίμων.

Το ένοπλο περιστατικό σημειώθηκε στην διακλάδωση Αχλάδας-Αγίας Πελαγίας. Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς. Δύο σφαίρες τραυμάτισαν τον 44χρονο στα πόδια. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του και χθες επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Η Ασφάλεια Ηρακλείου ενημερώθηκε, όπως λένε οι πληροφορίες, από το ΕΚΑΒ. Μία εκδοχή που εξετάζεται είναι οι δύο άνδρες να είχαν κάποια συνάντηση. Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν στο Cretalive ότι υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους λόγω οικονομικών διαφορών. Τι ακριβώς οικονομικές διαφορές είναι αυτές, μένει να προσδιοριστούν. Υπάρχουν κάποιες υποψίες, όμως θα πρέπει να αποδειχθούν.

[Ματωμένες σφαίρες και ερωτηματικά στην υπόθεση του 44χρονου επιχειρηματία]

Αστυνομία και ΕΚΑΒ στον τόπο του συμβάντος  Γ.Α.

Ο 44χρονος φέρεται να έχει δώσει μία πρώτη κατάθεση στην Αστυνομία, όμως αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν το προανακριτικό έργο προκειμένου να αποσαφηνιστούν και κάποιες άλλες πτυχές και να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα.

Πάντως αστυνομικοί, ερμηνεύοντας την κίνηση του δράστη να πυροβολήσει τον 44χρονο Ηρακλειώτη στα πόδια, σχολίαζαν ότι πιθανότατα πρόθεση του ήταν να τον «τιμωρήσει» και όχι να τον σκοτώσει.

Ο 44χρονος είναι ένας άνθρωπος με ευρύ κοινωνικό κύκλο και επαγγελματικά βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Πολλοί φίλοι του μόλις έμαθαν ότι έπεσε θύμα πυροβολισμών ζητούσαν να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του ενώ πολλοί εξέφρασαν την πρόθεση τους να μεταβούν στο Βενιζέλειο για συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Περισσότερα στοιχεία για τις έρευνες στην υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες.

 

cretalive.gr

 

  30 August, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα