Προσωρινός ανάδοχος για την κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρύση

  12 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Προσωρινός ανάδοχος για την κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρύση

Η εταιρεία «Χ. Λυδάκης ανώνυμη τεχνική – εμπορική – ξενοδοχειακή – τουριστική και βιομηχανική εταιρεία» αναδείχθηκε  μειοδότης με  ποσοστό έκπτωσης 40,69 % και ως εκ τούτου προσωρινός ανάδοχος του έργου:  «Κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (caltseto) στη Μεγάλη Βρύση, της Δημοτικής Ενότητας  Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Γόρτυνας».

Για το έργο είχαν εξασφαλιστεί αρχικά πιστώσεις ύψους 120.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τα οποία μετά την έκπτωση διαμορφώνονται στα 57.400 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, το γήπεδο (5x5) θα έχει διαστάσεις (μαζί με τις περιμετρικές λωρίδες) 42 μέτρα μήκος και 25 μέτρα πλάτος.

Για την ολοκλήρωση του έργου προβλέπονται εργασίες εκσκαφής έτσι ώστε να κατασκευαστεί περιμετρικό τοιχίο. Επίσης θα τοποθετηθεί περιμετρική περίφραξη με συρματόπλεγμα και γαλβανισμένους σωλήνες  ύψους 4 μέτρων.

Η επίστρωση του γηπέδου θα γίνει με συνθετικό χλοοτάπητα με διπλή κλίση  ώστε τα όμβρια ύδατα να απομακρύνονται χωρίς τη χρήση καναλιών απορροής.

Θα τοποθετηθούν δύο εστίες και τέσσερις ιστοί φωτισμού ύψους 9 μέτρων και led προβολείς. Τέλος θα κατασκευαστεί μικρή κερκίδα από οπλισμένο σκυρόδεμα μήκους 20 μέτρων.

 

  12 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα