Αναδείχθηκε ανάδοχος για τις τσιμεντοστρώσεις στη Δημοτική Ενότητα Γόρτυνας

Δόθηκε το "πράσινο φως"
Η εταιρεία «ΜΠΕΤΟΝ ΜΕΣΣΑΡΑ Α.Ε.» αναδείχθηκε ανάδοχος για το έργο του Δήμου Γόρτυνας «Προµήθεια έτοιµου σκυροδέµατος - δοµικού πλέγµατος για την επισκευή δηµοτικής οδοποιίας της ∆ημοτικής Ενότητας Γόρτυνας» προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.
Κατά τον συνοπτικό διαγωνισμό και την αποσφράγιση των φακέλων διαπιστώθηκε ότι η προσφορά της εταιρείας ήταν πλήρης και σύµφωνη µε τους όρους της διακήρυξης και τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου.
Τη χρηματοδότηση του έργου στη Δημοτική Ενότητα Γόρτυνας, εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Δήμου Γόρτυνας από κονδύλια του Υπουργείου Εσωτερικών και συγκεκριμένα από το έργο «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες».
Δείτε επίσης
- Σχολή Γονέων Δ. Γόρτυνας και Φαιστού: «Ο ρόλος των γονέων στη μελέτη των παιδιών σχολικής ηλικίας»
- Δ. Φαιστού: Παρουσίαση του νέου ποιητικού έργου του Κ. Καργάκη «Το πρόσωπο της Κατοχής»
- Μοίρες: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδάκι με πατίνι κοντά σε παιδική χαρά
- Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσσαράς «Η Αγάπη» προειδοποιεί: γέμισαν φόλες το Πετροκεφάλι!
- Δυστύχημα στη Γαλιανή διασταύρωση
Σχετικά άρθρα
- Γόρτυνα: Σιγουριά για τη δικαίωση-Η θέση του Νίκου Πελεκανάκη
- Δεκαπεντάυγουστος στη Γόρτυνα με θέα την Πανσέληνο
- Απόφαση “βόμβα” του ΣτΕ - Κήρυξαν έκπτωτο το Δήμαρχο Γόρτυνας
- «Σύστημα βυθιζόμενων κάδων ανακύκλωσης» προϋπολογισμού 322.400 ευρώ
- Σε εκδήλωση στα Ανώγεια έκοψε τη βασιλόπιτα η ΑΚΟΜΜ-Ψηλορείτης