Γόρτυνα: Σιγουριά για τη δικαίωση-Η θέση του Νίκου Πελεκανάκη

  01 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γόρτυνα: Σιγουριά για τη δικαίωση-Η θέση του Νίκου Πελεκανάκη

Λίγα 24ωρα μετά από τη «βόμβα» που έσκασε στο Δήμο Γόρτυνας και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Όπως έγινε γνωστό, χθες ανέλαβε χρέη προσωρινού δημάρχου Γόρτυνας ο Λευτέρης Κοκολάκης.

Την ίδια ώρα που εκφράζεται η σιγουριά από την παράταξη του Μιχάλη Κοκολάκη, πως η  υπόθεση θα έχει θετκή έκβαση για τον ίδιο. Η απόφαση δηλαδή του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο θα προσφύγει ο νικητής των εκλογών του περασμένου Μάη, θα είναι θετική, υπερ του.

Σε αυτή την υπόθεση βαρύνουσα σημασία έχουν τα λεγόμενα του πρώτου σε ψήφους, μελους της «Μεγάλης Γόρτυνας». Ο Νίκος Πελεκανάκης, χθες με ανάρτηση του τοποθετήθηκε, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Με τις τρέχουσες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο μας, με αυτόν τον απίστευτο "άνθρωπο " που δεν τον έφτανε το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά προτίμησε να δημιουργήσει μια μεγάλη αναταραχή στο δήμο και στη παράταξη μας, και δεν σεβάστηκε το 70%, του λέω λοιπόν ότι δεν θα τα καταφέρει. ...
Ύστερα από παραταξιακο συμβούλιο που συγκάλεσα σήμερα ως πρώτος σε ψήφους της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα» και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρότεινα στον Δήμαρχο Μιχάλη Κοκολακη να εκτελέσει χρέη δημάρχου ο Λευτέρης Κοκολακης. Ο Μιχάλης Κοκολακης έκανε δεκτή την πρόταση μου και η απόφαση του συμβουλίου πάρθηκε ομόφωνα. 
Γιατί δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο...
Από Δευτέρα πρωί όλοι στο Δημαρχείο ξεκινάμε δουλειά. 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Μιχάλη Κοκολακη και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ γι'αυτόν!»

 

  01 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα