Πολεμικό όπλο και καραμπίνες στο σπίτι του

Χειροπέδες φόρεσε το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης, 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παραβάσεις της Ν. περί ζωοκλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 52χρονου.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
πολεμικό όπλο (τυφέκιο),
2 κυνηγετικά όπλα,
130 φύσιγγα διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και κροτίδες
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Δείτε επίσης
- Ι.Ν Αγίου Τίτου: Σύμβολο αντίστασης και ανοικοδόμησης για το Τυμπακι
- Πολιτεία Τυμπακίου: Γενική Συνέλευση κι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ
- Tυμπάκι: Μια βραδιά πολιτισμού και οράματος στον Άγιο Τίτο
- Mε κάθε επισημότητα η αλλαγή σκυτάλης στο Α.Τ Φαιστού
- Τυμπάκι – Μια βραδιά γεμάτη μουσική και...προβληματισμούς με φόντο το παρόν και το μέλλον