Πιάνουν δουλειά σε Μεσαρά και Μυλοπόταμο οι ενισχυμένες ομάδες της ΕΛ.ΑΣ.

  18 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πιάνουν δουλειά σε Μεσαρά και Μυλοπόταμο οι ενισχυμένες ομάδες της ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα στις επόμενες μέρες «πιάνουν» δουλειά οι αστυνομικές δυνάμεις στο Μυλοπόταμο και τη Μεσαρά, καθώς φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αιτήσεων για την ενίσχυση των ομάδων της ΕΛ.ΑΣ. που θα υλοποιήσουν το σχεδιασμό για τις παραπάνω περιοχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη διαταγή που έφτασε και στην Κρήτη, αναφέρεται ως κομβική ημερομηνία η ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου. Ετσι, αυτό που μπορεί να πει με βεβαιότητα είναι ότι η δέσμευση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για ενίσχυση της Αστυνομίας στην περιοχή και νέου στρατηγικό πλαίσιο δράσης, γινεται πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης στη διάρκεια της επίσκεψης του στο Ηράκλειο,ειχε δεσμευτεί, όχι μόνο για την εφαρμογή ενός νέου σχεδίου δράσης στο Μυλοπόταμο, αλλά και για ενίσχυση της παρουσίας των αστυνομικών στην περιοχή. Όπως αποδείχθηκε λοιπον άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία για την πρόσληψη προσωπικού (γίνεται λόγος για 50 άτομα που θα επανδρώσουν τις υπάρχουσες υπηρεσίες), αλλά και για πιθανή κάθοδο ανδρών της ΕΚΑΜ από την Αθήνα, προκειμένου να σφίξει ο κλοιός γύρω από συγκεκριμένες περιοχές, τόσο του ορεινού Μυλοποτάμου, όσο και αλλού.

Προσλήψεις και… αφίξεις που θα γίνουν για να στελεχωθούν οι ήδη ικανές αστυνομικές Υπηρεσίες που θα διαθέτει το νησί, όπως είναι η Ο.Ε.Α. (Ομάδα Άμεσης Αποκατάστασης) που είναι εφάμιλλη και απαρτίζεται και από πρώην αστυνομικούς των ΕΚΑΜ.

 

newshub.gr

 

  18 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ