Πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ-Κατεβάζουν ρολά οι Δήμοι

Κλειστοί θα παραμείνουν την Παρασκευή, 21 Μαρτίου οι δήμοι λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αίτημα τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των δήμων που απασχολούνται σε προγράμματα ΕΣΠΑ.
Επίσης την ίδια ημέρα στις 11 π.μ θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (Δραγατσανίου 8), ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15).
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία και καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Δείτε επίσης
- Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας
- Παρασύρης: Ξεκινά η μελέτη για τη σύνδεση της Μεσαράς με το Αεροδρόμιο στο Καστέλλι
- Δήμος Φαιστού:Το πρόγραμμα του εορτασμού της επερχόμενης Εθνικής Επετείου
- Άρχισε το μαρτύριο της...σταγόνας στην Κρήτη
- Εξαιρετικό αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη, υπό την διεύθυνση του “Maestro” Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.