Ολυμπιακός: Βόμβα με Χάμες-Ερχονται κι άλλοι στο φινάλε

  15 September, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ολυμπιακός: Βόμβα με Χάμες-Ερχονται κι άλλοι στο φινάλε

Την ώρα που στον Ολυμπιακό τα πάντα περιστρέφονται στον αστερισμό του Χάμες Ροντρίγκες η διοίκηση των ερυθρόλευκων δεν σταματά εδώ το μεταγραφικό της ντεμαράζ.

Τι σημαίνει αυτό; Πως πέρα από τον Κολομβιανό οι ερυθρόλευκοι μπορεί να αποκτήσουν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές μέχρι και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Έρχεται σήμερα ο Μπακαμπού

Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι προχωρούν ακόμα μία περίπτωση, αυτή του Σέντρικ Μπακαμπού. Ο έμπειρος σέντερ φορ και εξτρέμ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μαρσέιγ αναμένεται να υπογράψει στους ερυθρόλευκους με ελεύθερη μεταγραφή, σύμφωνα με τους Γάλλους, αν και το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μπακαμπού αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, ενώ έχει αγωνιστεί και κάποιες φορές στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σοσό και έφτασε μέχρι την πρώτη της ομάδα. Το καλοκαίρι του 2014 η Μπούρσασπορ τον απέκτησε δίνοντας 1,8 εκατομμύρια ευρώ και ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε με 7,5 εκατομμύρια ευρώ στην Βιγιαρεάλ.

Εκεί έμεινε για 2,5 χρόνια όταν η Beijing Guoan έδωσε 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στο Πεκίνο. Στην Κίνα αγωνίστηκε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 όταν τον πήρε η Μαρσέιγ όπου δεν θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του.

Αγωνίστηκε μέχρι την Κ20 της Γαλλίας και στη συνέχει επέλεξε την εθνική ομάδα του Γκονγκό με την οποία μετρά 40 συμμετοχές και 13 γκολ. Την ίδια ώρα σε συλλογικό επίπεδο έχει 363 συμμετοχές, 151 γκολ και 38 ασίστ.

Πέρσι στην Μαρσέιγ σε μισή χρονιά αγωνίστηκε σε 24 ματς και είχε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Υπογράφει διετές ο Κασάμι

Ο δεύτερος που κλείνει σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από την περασμένη Κυριακή και περίμενε την απόφαση του Ολυμπιακού για την επιστροφή του στην πειραϊκή ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν ο 30χρονος Ελβετός μέσος θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια για να προσθέσει ακόμα μία λύση στο χώρο του κέντρου. Άλλωστε, είναι ένας παίκτης που γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό από τη θητεία του στους ερυθρολευκους (2014-2016). Ο Ελβετός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Θέλει και 6άρι, στο κάδρο Μπακαγιόκο και Μιλιβόγεβιτς

Αυτές είναι οι δύο κινήσεις, πέρα από εκείνη του Χάμες Ροντρίγκες, που τρέχουν για να ολοκληρώσουν οι ερυθρόλευκοι. Δεν σταματούν όμως εδώ οι ερυθρόλευκοι.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κινείται για να κλείσει 6άρι την Πέμπτη (15/9), έχοντας στο κάδρο τις δύσκολες περιπτώσεις του Μπακαγιόκο και του Μιλιβόγεβιτς, ενώ υπάρχουν επαφές και με άλλο παίκτη.

Και τα προσεχή εικοσιτετράωρα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη προσθήκη. Με δεδομένο ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στο Ρέντη, αναμένεται να υπάρξουν και παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  15 September, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ