Ολυμπιακός: Έριξε...βόμβες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

  03 September, 2024 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ολυμπιακός: Έριξε...βόμβες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Την κορυφαία – από πλευράς ονόματος και διακρίσεων ποδοσφαιριστή – μεταγραφή της θερινής περιόδου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» με κάθε επισημότητα έκαναν δικό τους τον Βραζιλιάνο επιθετικό μέσο, Γουίλιαν, ο οποίος πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

Ο 36χρονος άσος, ο οποίος είναι 70 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Φούλαμ, μετρώντας 10 γκολ και 7 ασίστ σε 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Τσέλσι (339 συμμετοχές – 63 γκολ), Σαχτάρ (221 συμμετοχές-37 γκολ), Κορίνθιανς (65 συμμετοχές-3 γκολ) και Άρσεναλ (37 συμμετοχές-1 γκολ).

Ακόμη, έχει πανηγυρίσει δύο τίτλους στην Premier League, το Κύπελλο UEFA και μετά το Εuropa League, όπως μετονομάστηκε, ενώ έχει κατακτήσει τόσο το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά και το League Cup με την Τσέλσι.

Κόκκινος ο μπομπέρ Φουρνιέ

Παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Εβάν Φουρνιέ.

Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας ήδη ολοκληρώσει μία ακόμη κορυφαία κίνηση εντός του καλοκαιριού, με την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ, «πυροδότησαν» και δεύτερη «βόμβα», ενισχύοντας στο μέγιστο βαθμό τις θέσεις 2-3.

Ο 32χρονος Γάλλος διεθνής γκαρντ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 12 σεζόν στο NBA, όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των Ντένβερ Νάγκετς, Ορλάντο Μάτζικ, Μπόστον Σέλτικς, Νιου Γιορκ Νικς και Ντιτρόιτ Πίστονς.

 

  03 September, 2024 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα