Όλα έτοιμα για το 37ο νυχτερινό καρναβάλι της Πόμπιας.

  22 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Όλα έτοιμα για το 37ο νυχτερινό καρναβάλι της Πόμπιας.

Στις 5.30 το απόγευμα το ραντεβού.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 37ο νυχτερινό παραδοσιακό καρναβάλι της Πόμπιας, που θα πραγματοποιηθεί απόψε. Χθες από νωρίς το πρωί οι οργανωτές βρέθηκαν στο παζάρι των Μοιρών, μαζί με την Γερμανική αντιπροσωπεία από τη Βόννη την οποία υποδέχθηκαν προχθες το απόγευμα στην Κρήτη, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του διημέρου.

Να σημειωθεί, τα μέλη από τη Γερμανική καρναβαλική αντιπροσωπεία, θα συμμετέχουν με τη σειρά τους στην παρέλαση, καθώς και στο παραδοσιακό γαϊτανάκι που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του χωριού, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Ραντεβού λοιπόν σήμερα στις 5.30 το απόγευμα, για το 37ο παραδοσιακό νυχτερινό καρναβάλι της Πόμπιας, όπου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, καθώς και οι κάτοικοι του χωριού μάς υπόσχονται πολλές εκπλήξεις, καθώς και μια άριστη φιλοξενία στους επισκέπτες που θα αποφασίσουν να βρεθούν στις εκδηλώσεις.

Τέλος, για την Καθαρή Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τα παραδοσιακά κούλουμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, όπου θα προσφερθούν πλούσια Σαρακοστιανά εδέσματα.

 

Πηγή:candianews

 

  22 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ