Όλα έτοιμα για το 37ο νυχτερινό καρναβάλι της Πόμπιας.
Στις 5.30 το απόγευμα το ραντεβού.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 37ο νυχτερινό παραδοσιακό καρναβάλι της Πόμπιας, που θα πραγματοποιηθεί απόψε. Χθες από νωρίς το πρωί οι οργανωτές βρέθηκαν στο παζάρι των Μοιρών, μαζί με την Γερμανική αντιπροσωπεία από τη Βόννη την οποία υποδέχθηκαν προχθες το απόγευμα στην Κρήτη, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του διημέρου.
Να σημειωθεί, τα μέλη από τη Γερμανική καρναβαλική αντιπροσωπεία, θα συμμετέχουν με τη σειρά τους στην παρέλαση, καθώς και στο παραδοσιακό γαϊτανάκι που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του χωριού, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Ραντεβού λοιπόν σήμερα στις 5.30 το απόγευμα, για το 37ο παραδοσιακό νυχτερινό καρναβάλι της Πόμπιας, όπου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, καθώς και οι κάτοικοι του χωριού μάς υπόσχονται πολλές εκπλήξεις, καθώς και μια άριστη φιλοξενία στους επισκέπτες που θα αποφασίσουν να βρεθούν στις εκδηλώσεις.
Τέλος, για την Καθαρή Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τα παραδοσιακά κούλουμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, όπου θα προσφερθούν πλούσια Σαρακοστιανά εδέσματα.
Πηγή:candianews
Δείτε επίσης
- Ένας νεκρός από τροχαίο στα Καπαριανά
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
- Ο Δήμαρχος Φαιστού στο Gortys Forum 2025 – Διάλογος για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το μέλλον
- Φόλες στον Σίβα εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι
- Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φαιστού





