Οι δύο Παπανδρέου στη Βουλή -Η οικογένεια Κεφαλογιάννη έχει 4 βουλευτές

https://www.iefimerida.gr/  30 May, 2023 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Οι δύο Παπανδρέου στη Βουλή -Η οικογένεια Κεφαλογιάννη έχει 4 βουλευτές

Στη Βουλή βρέθηκαν χθες για την ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, και ο αδελφός του και ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Παπανδρέου.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν από την ορκωμοσία. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παπανδρέου πήρε πρόσφατα τη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ας σημειωθεί ότι η Αχαΐα, όπου εκλέγεται ο Γιώργος Παπανδρέου, βάφτηκε για πρώτη φορά «μπλε», μετά τη σαρωτική νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η Αχαΐα, ένα από τα προπύργια της Κεντροαριστεράς στη χώρα, είχε να βαφτεί «μπλε» από το 1977, όταν είχε κερδίσει τις εκλογές ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για δεύτερη συνεχή φορά.

Ας σημειωθεί ότι η οικογένεια Κεφαλογιάννη αριθμεί πλέον τέσσερα μέλη της στην πολιτική. Πρόκειται για τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη (Ρέθυμνο), την Όλγα Κεφαλογιάννη (Α' Αθήνας), τον Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Ευρωκοινοβούλιο και τον Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη (Ηράκλειο), που είναι και το νεότερο μέλος της Βουλής.

Πηγή: iefimerida.gr - Οι δύο Παπανδρέου στη Βουλή -Η οικογένεια Κεφαλογιάννη έχει 4 βουλευτές - iefimerida.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

https://www.iefimerida.gr/  30 May, 2023 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα