ΟΦΗ-Βόλος 1-2: Κακό ποδαρικό στο 2020

  04 January, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
ΟΦΗ-Βόλος 1-2: Κακό ποδαρικό στο 2020

Κακό ποδαρικό στο 2020 έκανε ο ΟΦΗ καθώς ηττήθηκε με 2-1 από το Βόλο , στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς στη Σούπερ ΛΙγκ.

Κορυφαίος των Θεσσαλών ήταν ο γκολκίπερ Γκαραβέλης που στο δεύτερο μέρος έκανε σπουδαίες επεμβάσεις. Οι Βολιώτες, που είχαν στον πάγκο τον Βίκτορ Μπασάντρε, προηγήθηκαν με τον Λύρατζη (πρώτο γκολ του 2020), ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Νέιρα, έχασε ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ και τελικά η «χρυσή αλλαγή» ο Ζοάο έκανε το 1-2 στο 79’.

Ο ΟΦΗ στάθηκε άτυχος καθώς στο πρώτο κιόλας λεπτό χτύπησαν μεταξύ τους Κοροβέσης και Σακόρ, με τον δεύτερο τελικά να γίνεται αλλαγή λίγα λεπτά από τον Βαζ μετά έχοντας υποστεί διάσειση. Έστω κι έτσι οι «ομιλίτες» είχαν το πάνω χέρι χάνοντας και μια καλή ευκαιρία με τον Φιγκειρέδο στο 14’.

Στο 20’ από σέντρα – σουτ του Σεμέδο, έπεσε και έδιωξε ο Γκαραβέλης και στη συνέχεια κανένας από τους Τσιλιανίδη, Φιγκεϊρέδο δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Κόντρα στη ροή του ματς έγινε το 0-1 στη μοναδική φάση των φιλοξενούμενων. Στο 35’ ο Ντεντάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο αμαρκάριστος Λύρατζης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Γκαραβέλης κράτησε το 0-1 στο κοντινό σουτ του Τσιλιανίδη, με τον Βόλο να κρατά το προβάδισμα.

Ο ΟΦΗ μπήκε και πάλι καλύτερα, πιέζοντας για την ισοφάριση, με τον Γκαραβέλη να λέει πάλι «όχι» στο μακρινό σουτ του Τσιλιανίδη. Όμως στο 58' ο Νέιρα σούταρε, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Τσοκάνη και ο Αργεντινός με νέο σουτ, μέσα από την περιοχή με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60’ ο τρομερός σήμερα Γκαραβέλης νίκησε τον Βαζ στο πλασέ εξ επαφής του Πορτογάλου, ενώ στο 70’ ο Νέιρα έκανε την κεφαλιά, ο Γέντρισεκ άπλωσε το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ προ της γραμμής. Στο επόμενο λεπτό η προβολή του Φιγκειρέδο στο πρώτο δοκάρι πέρασε λίγο άουτ και η μπάλα τιμώρησε πάλι τον ΟΦΗ.

Στο 79’ από κόρνερ από αριστερά ο νεοεισελθών Ζοάο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-2. Στον ΟΦΗ δεν είχαν κουράγιο να συνέλθουν από τη νέα ψυχρολουσία και το ματς έληξε με νικητή τον Βόλο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 82′ Τσίκα, 85′ Τόρες, 91′ Γκαραβέλης, 92′ Φιγκεϊρέντο

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου – Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης – Σακόρ (7′ λ.τρ. Βαζ) (77′ Μάνος), Στάικος, Νέιρα – Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο.

Βόλος (Βίκτορ Μπασάντρε): Γκαραβέλης – Ντεντάκης, Φεράρι, Τσίκα, Οικονόμου – Τσοκάνης, Μαξ – Τόρες (87′ Τσαούσης), Γκουαροτσένα (63′ Μπαλογιάννης), Λυράτζης – Γέντρισεκ (74′ Ζοάο).

 

  04 January, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ